E3 2022: Αμιγώς ψηφιακή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

    Και ενώ η μετάλλαξη Όμικρον «καλπάζει», σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής (ESA) η E3 θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην ιστορία της ως «online event», καθώς οι συνθήκες…

    E32022-Digital-Only-Main
    Και ενώ η μετάλλαξη Όμικρον «καλπάζει», σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής (ESA) η E3 θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην ιστορία της ως «online event», καθώς οι συνθήκες δεν επιτρέπουν διαφορετικά.
    «Λόγω των συνεχιζόμενων υγειονομικών κινδύνων που σχετίζονται με τον COVID-19 και τον πιθανό αντίκτυπό του στην ασφάλεια των εκθετών και των συμμετεχόντων, η E3 δεν θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης το 2022. Ωστόσο, παραμένουμε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για το μέλλον της E3 και ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.» αναφέρει χαρακτηριστικά η δήλωση της ESA (Entertainment Software Association). Η E3 2022 είναι ακόμη μήνες μακριά (παραδοσιακά διεξάγεται τον Ιούνιο) και μέχρι τότε η εξάπλωση του στελέχους Όμικρον ενδέχεται να έχει περιοριστεί, ωστόσο η προσέλκυση 50.000+ εκπροσώπων του κλάδου και 15.000 θαυμαστών στο Los Angeles Convention Center είναι αρκετή για την ESA και τις συμμετέχουσες εταιρείες, ώστε να μην ρισκάρουν την υγεία των παρευρισκόμενων. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης δεν έχουν επιβεβαιωθεί και δεν γνωρίζουμε ποιες ή πόσες εταιρείες θα θελήσουν να συμμετάσχουν στη φετινή διαδικτυακή «φιέστα». Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο «οικοδεσπότης» των The Game Awards, Geoff Keighley, θα προσφέρει τη δική του εναλλακτική πρόταση - το Summer Game Fest - για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. «Θολό» παραμένει το τοπίο και σε ό,τι αφορά το μοντέλο παρακολούθησης, μιας και πέρυσι οι εκδηλώσεις του αντίστοιχου ψηφιακού «ισοδύναμου» ήταν προσβάσιμες εντελώς δωρεάν, με μία απλή εγγραφή στην ιστοσελίδα του αρμόδιου φορέα. Εν τω μεταξύ, οι διοργωνωτές του Game Developers Conference (GDC 2022) ανακοίνωσαν ότι το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με φυσικές παρουσίες, από τις 21 έως τις 25 Μαρτίου. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!