DualSense Edge™ | Το υψηλών επιδόσεων χειριστήριο του PS5™ μας αποκαλύπτεται!

    Mάθε πώς δημιουργήθηκε το ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge™ από τους ειδικούς που συνέβαλαν στον σχεδιασμό και στην υλοποίησή του! Ρίξε μια ματιά στο «behind the scenes» βίντεο και στο πώς…

    Mάθε πώς δημιουργήθηκε το ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge™ από τους ειδικούς που συνέβαλαν στον σχεδιασμό και στην υλοποίησή του!
    Ρίξε μια ματιά στο «behind the scenes» βίντεο και στο πώς δημιουργήθηκε το πρώτο εξατομικευμένο και υψηλής απόδοσης χειριστήριο και δες τι ενέπνευσε τον άνθρωπο που το κατασκεύασε. Επιπλέον, δίνεται μία πρώτη εικόνα σχετικά με τα βαθύτερα επίπεδα των δυνατοτήτων προσαρμογής του χειριστηρίου μέσα από το περιβάλλον χρήσης του PlayStation® 5. Κατασκευασμένο λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές επιδόσεις και την εξατομίκευση, το DualSense Edge™ σε προσκαλεί να δημιουργήσεις τη δική σου μοναδική εμπειρία παιχνιδιού για να παίξεις με το δικό σου τρόπο. Παίξε με κουμπιά που μπορείς να αντιστοιχίσεις ξανά, ρυθμιζόμενες σκανδάλες και μοχλούς, καπάκια μοχλών με δυνατότητα αλλαγής, κουμπιά πίσω και ακόμα περισσότερα. Οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις κάνουν το νέο ασύρματο χειριστήριο του PlayStation® 5 πραγματικά δικό σου! Στη συσκευασία περιλαμβάνονται: ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge™, πλεκτό καλώδιο USB, 2x τυπικά καπάκια μοχλού, 2x ψηλά καπάκια μοχλού θόλου, 2x χαμηλά καπάκια μοχλού θόλου, 2x κουμπιά πίσω μισού θόλου, 2x κουμπιά πίσω σχήματος μοχλού, περίβλημα βύσματος και θήκη μεταφοράς. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!