Dead Space: Πρώτη επαφή με το audio development του remake!

    Πιστή στο ραντεβού της, η Motive Studios (Star Wars™ Battlefront™ II/STAR WARS™: Squadrons) πραγματοποίησε το «The Sound of Fear Reimagined | Audio Developer Livestream», παρέχοντας νέες πληροφορίες…

    Dead-Space-SFRMain
    Πιστή στο ραντεβού της, η Motive Studios (Star Wars™ Battlefront™ II/STAR WARS™: Squadrons) πραγματοποίησε το «The Sound of Fear Reimagined | Audio Developer Livestream», παρέχοντας νέες πληροφορίες σχετικά με την επανέκδοση του Dead Space.
    Οι Roman Campos-Oriola (Creative Director), Philippe Ducharme (Senior Producer) και Olivier Asselin (Audio Director), μαζί με τον ειδικό προσκεκλημένο Jack Pattillo, συζήτησαν και θα έδωσαν στους φαναντικούς θαυμαστές της σειράς μία βαθύτερη ματιά στις αλλαγές και τις βελτιώσεις που σκοπεύει να πραγματοποιήσει η ομάδα ανάπτυξης του Καναδικού στούντιο σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό ήχου. Προσοχή: Το livestream ενδέχεται να περιέχει περιεχόμενο μη κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Με το σύστημα A.L.I.V.E. οι παίκτες θα μπορούν να αντιληφθούν τον καρδιακό παλμό, τους κύκλους της αναπνοής, τις φωνητικές διαφοροποιήσεις, τους διαλόγους και γενικότερα την ψυχολογική κατάσταση του Isaac - πότε δηλαδή είναι φυσιολογικός, στρεσαρισμένος, κουρασμένος ή τραυματισμένος - με έναν πιο προσαρμοστικό και ρεαλιστικό τρόπο. [caption id="attachment_78402" align="alignnone" width="900"] Photo Credit: © 2021 Electronic Arts[/caption] Με το Audio Occlusion & Obstruction θα ελέγχονται οι ηχητικές αντανακλάσεις μέσω διαφορετικών υλικών και επιφανειών, καθώς και κάθε ύποπτος θόρυβος από τους διαδρόμους, ενώ και οι εμβληματικοί ήχοι των Plasma Cutter και Pulse Rifle θα ενημερωθούν ανάλογα. Τέλος, αποκαλύφθηκε και το Launch Window Reveal του τίτλου, ο οποίος θα έρθει στις αρχές του 2023 για Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!