Cyberpunk 2077 | Patch 1.5: Επιστροφή στην Night City!

    Οι Alicja Kozera (Community Manager), Amelia Kołat (Senior Community Manager), Filip Marcinkowski (Gameplay QA) και Paweł Sasko (Quest Director) μοιράστηκαν νέες πληροφορίες για το Patch 1.5 και το…

    1500x500
    Οι Alicja Kozera (Community Manager), Amelia Kołat (Senior Community Manager), Filip Marcinkowski (Gameplay QA) και Paweł Sasko (Quest Director) μοιράστηκαν νέες πληροφορίες για το Patch 1.5 και το πολυαναμενόμενο Next-Gen Update του Cyberpunk 2077.
    Μέσω ενός νέου REDStream, τα στελέχη της CD PROJEKT αποκάλυψαν τις ουσιαστικές αλλαγές και προσθήκες που φέρνει το εν λόγω πακέτο αναβάθμισης, ανακοινώνοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητα του Next-Gen Update για την τρέχουσα γενιά κονσολών (PS5 και Xbox Series X|S). Στη δημοσιότητα δόθηκε και νέο υλικό, μέσω του οποίου επιδεικνύονται οι βελτιώσεις της αναβάθμισης, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε η επιστροφή του τίτλου στο PS Store (αφορά την έκδοση για το PS4) και η διαθεσιμότητα μίας «native» έκδοσης για τους κατόχους PS5. Αντίστοιχα, οι κάτοχοι Xbox Series X|S θα μπορούν να αναβαθμίσουν το Cyberpunk 2077 αυτόματα - μέσω Smart Delivery. Για όσους εξακολουθουν να διατηρούν κάποιους ενδοιασμούς (ως προς την αγορά του τίτλου για PS5 ή Xbox Series X|S) το πολωνικό στούντιο προσφέρει ένα Free Trial διάρκειας 5 ωρών, για να το δοκιμάσουν προτού προχωρήσουν σε αγορά. [caption id="attachment_77298" align="alignnone" width="1920"] Image Credit: © 2018 CD PROJEKT S.A.[/caption] Εδώ θα βρείτε αναλυτικά όλες τις βελτιστοποιήσεις, τα νέα quest/gameplay fixes και τα δωρεάν DLCs που φέρνει το Patch 1.5 σε PC, κονσόλες και Google Stadia, ενώ εδώ είναι το Support Page της CD PROJEKT RED για όσους «chooms» χρειάζονται βοήθεια. [caption id="attachment_77296" align="alignnone" width="1920"] Image Credit: © 2018 CD PROJEKT S.A.[/caption] Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!