Το Cyberpunk 2077 και πάλι στο προσκήνιο, χάρη στο Cyberpunk: Edgerunners!

    Το πρωτότυπο anime των CD PROJEKT RED και Studio Trigger, Cyberpunk: Edgerunners, κατάφερε να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον των gamers για το Cyberpunk 2077. Το «πολύπαθο» action/adventure της Πολωνικής…

    Edgerunners-CP2077-Main
    Το πρωτότυπο anime των CD PROJEKT RED και Studio Trigger, Cyberpunk: Edgerunners, κατάφερε να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον των gamers για το Cyberpunk 2077.
    Το «πολύπαθο» action/adventure της Πολωνικής εταιρείας γνώρισε μία σημαντική αύξηση, σε ό,τι αφορά τους ταυτόχρονους παίκτες (concurrent players), οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες ξεπέρασαν τους 80.000 (+79.63%). Το νούμερο αυτό απέχει πολύ από τους συνολικά 1.000.000 παίκτες που έπαιξαν τον εν λόγω τίτλο σε PC μετά την προβληματική κυκλοφορία του, ωστόσο είναι το μεγαλύτερο που έχει δει το Cyberpunk 2077 τον τελευταίο χρόνο. Το spin-off anime Cyberpunk: Edgerunners (Season 1) πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στο Netflix στις 13 Σεπτεμβρίου, κερδίζοντας επαίνους για την ιστορία, την οικοδόμηση κόσμου και τα εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια της ιαπωνικής Studio Trigger. Η σειρά έχει ήδη σκοράρει 100% σε ό,τι αφορά το Tomatometer και 97% σε ό,τι αφορά το Audience Score, καθώς και 8,2 σε ό,τι αφορά το User Score του Metacritic. Και αφού παρακολουθήσουν το Edgerunners, πολλοί είναι διατεθειμένοι να δώσουν στο Cyberpunk 2077 μια δεύτερη ευκαιρία ή να το δοκιμάσουν για πρώτη φορά. Οι πρόσφατες ενημερώσεις 1.5 και 1.6 του Cyberpunk 2077 διόρθωσαν πολλά από τα σφάλματα και ζητήματα σταθερότητας που ταλαιπώρησαν το παιχνίδι κατά την κυκλοφορία. Πρόσφατα, η CD PROJEKT RED κυκλοφόρησε επίσημα modding tools και ανακοίνωσε ότι το Phantom Liberty, το πρώτο μεγάλο expansion του τίτλου, θα κυκλοφορήσει το 2023. Μια παρόμοια κατάσταση είχαμε δει και μετά το ντεμπούτο του The Witcher. Χάρη στη δημοτικότητα που έλαβε από την ομώνυμη σειρά του Netflix το 2019, το The Witcher 3: Wild Hunt ήταν για ένα μικρό χρονικό διάστημα πιο δημοφιλές από ό,τι ήταν μετά την κυκλοφορία του το 2015. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!