Croteam | Serious Sam 4: «Day One» στο Xbox Game Pass!

    Άλλη μια εβδομάδα, άλλη μια έκπληξη από την συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, η οποία από σήμερα προσφέρει πρόσβαση στο νέο δημιούργημα των Croteam και Devolver Digital. Ναι, καλά διαβάσατε, ο…

    SS4-XBXGP-Main
    Άλλη μια εβδομάδα, άλλη μια έκπληξη από την συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, η οποία από σήμερα προσφέρει πρόσβαση στο νέο δημιούργημα των Croteam και Devolver Digital.
    Ναι, καλά διαβάσατε, ο αγαπημένος Sam "Serious" Stone επιστρέφει για άλλη μία φορά, έτοιμος να συνθλίψει τις σατανικές δυνάμεις του Mental (γνωστού και ως known as Tah-Um, Chaad Sheen, The One Infinite ή Notorious Mental), οι οποίες πολιορκούν την ανθρωπότητα. Headless Kamikaze, Beheaded Rocketeers, Kleers, Scrapjacks, Werebulls, Khnums, Processed, Belchers και Zealots, όλα τα αγαπημένα τέρατα της σειράς επιστρέφουν για άλλη μία φορά στις οθόνες μας. Παραδόξως, ο τίτλος είναι διαθέσιμος μόνο μέσω Game Pass για Xbox Series X|S (δεν διατίθεται για ξεχωριστή αγορά), ενώ δεν υπάρχει καμία καταχώριση για το Xbox One μέσω του επίσημου Microsoft Store. Ωστόσο, αν θέλετε, μπορείτε να το αποκτήσετε κανονικά σε έκδοση για Windows PC αλλά και για PS5 (Serious Sam 4 Launch Bundle), έναντι €39,99. Το Serious Sam 4 λειτουργεί ως «prequel» για τα γεγονότα των άλλων παιχνιδιών: η ανθρωπότητα βρίσκεται υπό πολιορκία, καθώς οι ορδές του Mental εξαπλώνονται σε ολόκληρο τον πλανήτη, καταστρέφοντας ό,τι έχει απομείνει από έναν κατακερματισμένο πολιτισμό. Η τελευταία γραμμή αντίστασης σε αυτήν την εισβολή είναι η Earth Defence Force, με επικεφαλής τον Sam «Serious» Stone και μία βαριά οπλισμένη ομάδα (απροσάρμοστων) καταδρομέων. Ο τίτλος αναπτύχθηκε από το γνωστό κροατικό στούντιο Croteam (με την Devolver Digital σε ρόλο εκδότη), το οποίο κατάφερε να συνδυάσει την κλασική φόρμουλα των τίτλων Serious Sam με ένα νέο - ανεξάντλητο - οπλοστάσιο και έναν ασύλληπτο αριθμό εχθρών, οι οποίοι σκοπεύουν να μας ταλαιπωρήσουν αρκετά... Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!