Capcom E3 2021 Showcase: Τα... απολύτως απαραίτητα!

    Με παρουσιάστρια την Rachel "Seltzer" Quirico, το μικρής διάρκειας E3 2021 Showcase της Capcom περιορίστηκε στα… απολύτως απαραίτητα, με πληροφορίες για το RE Village και το επερχόμενο online…

    Capcom-Showcase-E321
    Με παρουσιάστρια την Rachel "Seltzer" Quirico, το μικρής διάρκειας E3 2021 Showcase της Capcom περιορίστηκε στα… απολύτως απαραίτητα, με πληροφορίες για το RE Village και το επερχόμενο online multiplayer RE:VERSE, το Monster Hunter Stories 2, το Monster Hunter Rise και το The Great Ace Attorney Chronicles! 

    Resident Evil Village

    Η παρουσίαση ξεκίνησει (τι άλλο) με πληροφορίες σχετικά με το τελευταίο κεφάλαιο της δημοφιλούς survival/horror σειράς, Resident Evil Village. Η θετική ανταπόκριση της gaming κοινότητας αλλά και το επιτυχημένο λανσάρισμα του τίτλου έχουν εντυπωσιάσει την ομάδα ανάπτυξης, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται σε ένα DLC - για το οποίο δυστυχώς δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες. H «σκυτάλη» πέρασε στον παραγωγό του Resident Evil Village - Tsuyoshi Kanda - ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε το κοινό και υπενθύμισε ότι ακολουθεί η κυκλοφορία του online multiplayer RE:VERSE, τον επόμενο μήνα (θα διατεθεί δωρεάν ως ξεχωριστός τίτλος σε PS4, Xbox One και PC). To Resident Evil Village κυκλοφορεί για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

    MONSTER HUNTER STORIES 2: WINGS OF RUIN

    Με το MONSTER HUNTER STORIES 2: WINGS OF RUIN Trailer E3 2021 η Capcom δίνει περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή του επερχόμενου story-driven RPG, σίκουελ του αυθεντικού Monster Hunter Stories, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 στο Nintendo 3DS. Την εμφάνισή τους έκαναν και τα τρία νέα MONSTER HUNTER STORIES 2 amiibo, βασισμένα στους Ena, Razewing Ratha και Tsukino, προσφέροντας ένα ειδικό Layered Armor για κάθε χαρακτήρα αντίστοιχα. Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση μίας δοκιμαστικής έκδοσης, η οποία θα διατεθεί στις 25 Ιουνίου. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η πρόοδος που θα σημειώσουν οι παίκτες θα μπορεί να μεταφερθεί στο κανονικό παιχνίδι. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου του 2021, για Nintendo Switch και PC (Steam).

    MONSTER HUNTER RISE

    Η επερχόμενη κυκλοφορία του MONSTER HUNTER STORIES 2: WINGS OF RUIN σηματοδοτεί και το πρώτο «collaboration» με το εξαιρετικά επιυτυχημένο MONSTER HUNTER RISE, το οποίο πρόκειται να αποκτήσει ένα νέο Palico Layered Armor (Tsukino) στις 18 Ιουνίου. Παράλληλα, με την αναβάθμιση 3.1 (24 Ιουνίου), ο τίτλος της Capcom θα εμπλουτιστεί με νέο περιεχόμενο: – Downloadable Event Quests (Almundron: Fashion Victim, Fooled in the Flooded Forest, Rampage: Muddi Grass, Heart of a Hero, An Icy Blade So Bright) – Event Quest Rewards (armor: Black Leather Legs, gesture: Play Possum, armor: Shadow Shades; sticker set: Festival Set) – Paid DLC Στα τέλη Ιουλίου και Αυγούστου αναμένεται να διατεθούν οι αναβαθμίσεις 3.2 και 3.3 αντίστοιχα, προσφέροντας νέο «collaboration content» από την Capcom.

    The Great Ace Attorney Chronicles

    Με δύο νέα κλιπ - ένα Story και ένα Gameplay Trailer - η ιαπωνική εταιρεία έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα προσθήκη της σειράς, Ace Attorney - The Great Ace Attorney Chronicles. Η πλοκή του τίτλου διαδραματίζεται στην Ιαπωνία και την Αγγλία του 19ου αιώνα, με πρωταγωνιστή τον δικηγόρο Ryunosuke Naruhodo (πρόγονο του Phoenix), ο οποίος προσπαθεί να αποκαλύψει τα μυστικά που κρύβονται πίσω από μια διεθνή συνωμοσία. Σε έναν δραματικό αλλά γοητευτικό και πνευματώδη αγώνα συγκέντρωσης αποδεικτικών στοιχείων, ο Ryunosuke ταξιδεύει στο Λονδίνο και συνεργάζεται με τον Herlock Sholmes, έναν διάσημο Βρετανό ντεντέκτιβ της περιοχής. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου του 2021, σε Nintendo Switch, PlayStation 4 και PC (Steam). Ε3 2021: διάβασε όλες τις επίσημες ανακοινώσεις στο Plaisio Blog!