Call of Duty®: Vanguard | Official Teaser και αποκαλυπτήρια στις 19 Αυγούστου!

    Το πρώτο Official Teaser για το Call of Duty®: Vanguard, η επίσημη παρουσίαση του οποίου θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου (20:30 τοπική) μέσα από το Call of Duty®: Warzone, δόθηκε στη δημοσιότητα…

    CoD-Vanguard-Main
    Το πρώτο Official Teaser για το Call of Duty®: Vanguard, η επίσημη παρουσίαση του οποίου θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου (20:30 τοπική) μέσα από το Call of Duty®: Warzone, δόθηκε στη δημοσιότητα από την Activision! 
    Η αμερικανική εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο κεφάλαιο της γνωστής σειράς - το οποίο αναπτύσσεται από την Sledgehammer Games (Call of Duty: Advanced Warfare, Call of Duty: WWII) των Glen Schofield και Michael Condrey (πρώην Visceral Games) - εκτός από τον τίτλο του συγκεκριμένου in-game event, το οποίο ονομάζει «Battle of Verdansk». Το Official Teaser αποτελείται κυρίως από πλάνα τεσσάρων διαφορετικών περιοχών, κατά πάσα πιθανότητα κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ σε κάθε πλάνο σχηματίζεται και ένα μυστηριώδες πρόσωπο. Το ολιγόλεπτο κλιπ ολοκληρώνεται με το σύνθημα «See Them Rise», ένα στιγμιότυπο από κάποιο κατακερματισμένο πεδίο μάχης και το επίσημο λογότυπο/τίτλο του παιχνιδιού. «Vanguard» σημαίνει εμπροσθοφυλακή, η στρατιωτική δύναμη που βαδίζει μπροστά από άλλες στρατιωτικές μονάδες για να τις προστατεύσει από εχθρικές επιθέσεις και να επισημάνει την παρουσία του εχθρού - οπότε ετοιμαστείτε για επικές μάχες! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!