Call of Duty®: Modern Warfare II | Πάνω από 1 δισ. δολάρια μέσα σε πωλήσεις σε 10 ημέρες!

    Το Call of Duty®: Modern Warfare® II είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που ξεπερνά σε έσοδα το 1 δισ. δολάρια μέσα στο πρώτο δεκαήμερο της κυκλοφορίας του, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Mike…

    MWII-RELEASE-2
    Το Call of Duty®: Modern Warfare® II είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που ξεπερνά σε έσοδα το 1 δισ. δολάρια μέσα στο πρώτο δεκαήμερο της κυκλοφορίας του, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Mike Mantarro (VP, Public Relations @ Activision).
    Ο τίτλος που κατείχε το συγκεκριμένο ρεκόρ μέχρι σήμερα - συγκεντρώνοντας το αντίστοιχο ποσό μέσα σε 15 ημέρες από το λανσάρισμά του - ήταν το Call of Duty®: Black Ops 2 του 2012. Η αφοσίωση των παικτών συνεχίζει να αυξάνεται, καθώς από την κυκλοφορία του (28 Οκτωβρίου 2022) και μέχρι τις 7 Νοεμβρίου έχουν ήδη καταγραφεί περισσότερες από 200 εκατομμύρια ώρες παιχνιδιού και περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο αγώνες στις διαθέσιμες πλατφόρμες. [caption id="attachment_90737" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Activision Publishing[/caption] «Η σύνδεση του κόσμου μέσα από τη χαρά, τη διασκέδαση και τη συγκίνηση του ανταγωνισμού είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Το Modern Warfare® II έχει προσφέρει τα παραπάνω σε εκατομμύρια παίκτες πιο άμεσα και με μεγαλύτερη ικανοποίηση από ποτέ», δήλωσε ο Bobby Kotick (CEO, Activision Blizzard). Η ανάπτυξή του καθοδηγείται από την έμπειρη ομάδα της Infinity Ward, σε συνεργασία με τις Activision Central Design, Activision Central Tech, Activision Localization Dublin, Activision QA, Activision Shanghai, Beenox, Demonware, High Moon Studios, Raven Software, Sledgehammer Games, Toys for Bob και Treyarch. Το Call of Duty®: Modern Warfare® II είναι διαθέσιμο σε PlayStation® 5, PlayStation® 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC, σε μια πλήρως βελτιστοποιημένη εμπειρία για το Battle.net (την διαδικτυακή υπηρεσία της Blizzard Entertainment) και το Steam. [caption id="attachment_90740" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Activision Publishing[/caption] Και μην ξεχνάτε, στις 16 Νοεμβρίου η σειρά συνεχίζεται με την κυκλοφορία του Call of Duty®: Warzone™ 2.0. Stay frosty. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!