Αποκαλύφτηκαν οι ηθοποιοί που θα δώσουν τις φωνές τους στην ταινία Super Mario Bros.

  Το εκπληκτικό all-star cast της ταινίας animation που αναμένεται στους κινηματογράφους στις  21 Δεκεμβρίου 2022! Κατά την διάρκεια του Nintendo Direct που μεταδόθηκε στις 24/9/2021, ανακοινώθηκαν οι…

  mario-movie-banner
  Το εκπληκτικό all-star cast της ταινίας animation που αναμένεται στους κινηματογράφους στις  21 Δεκεμβρίου 2022! Κατά την διάρκεια του Nintendo Direct που μεταδόθηκε στις 24/9/2021, ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί που θα δώσουν τις φωνές τους στους ήρωες του κόσμο του Super Mario, για την επερχόμενη ταινία Super Mario Bros. Η έκπληξη ήταν ο Chris Pratt που αναλαμβάνει τον ρόλο του εμβληματικού ιταλού υδραυλικού της Nintendo ενώ τον αιώνιο εχθρό του αναλαμβάνει ο Jack Black ως Bowser! Το λαμπερό cast έχει ως εξής:
  • Chris Pratt ως Super Mario

  • Charlie Day ως Luigi

  • Anya Taylor-Joy ως Princess Peach

  • Jack Black ως Bowser

  • Keegan-Michael Key ως Toad

  • Seth Rogen ως Donkey Kong

  Ενώ σε μικρότερους ρόλους βρίσκουμε τους Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Crichardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike. Αναμένεται επίσης πως η φωνή του Super Mario στα παιχνίδια, ο θρυλικός Charles Martinet θα κάνει την εμφάνισή του στην ταινία αλλά η Nintendo μας κρατάει ως έκπληξη τον ρόλο και τον τρόπο που θα τον δούμε. Την ταινία την έχει αναλάβει η Illumination Entertainment που είναι γνωστή για ταινίες όπως το Despicable Me και το Sing. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!