20 χρόνια Xbox με επετειακό Wireless Controller και Stereo Headset!

    Γιορτάστε τα 20 χρόνια Xbox με το ασύρματο χειριστήριο Xbox – 20th Anniversary Special Edition σε κλασικό μαύρο με πράσινες λεπτομέρειες και κάντε παιχνίδι με δυνατό και καθαρό ήχο με τα ακουστικά…

    XBX20Y-Contr-Main
    Γιορτάστε τα 20 χρόνια Xbox με το ασύρματο χειριστήριο Xbox – 20th Anniversary Special Edition σε κλασικό μαύρο με πράσινες λεπτομέρειες και κάντε παιχνίδι με δυνατό και καθαρό ήχο με τα ακουστικά Xbox Stereo Headset – 20th Anniversary Special Edition!
    Η Microsoft γιορτάζει μαζί μας τα 20 χρόνια του Xbox, παρουσιάζοντας ένα νέο 20th Anniversary Special Edition Xbox Wireless Controller και ένα νέο 20th Anniversary Special Edition Xbox Stereo Headset. [caption id="attachment_73034" align="alignnone" width="1000"] Photo Credit: © Microsoft 2021[/caption] Ταξιδέψτε στον χρόνο με τα πράσινα και ημιδιαφανή μαύρα χρώματα του χειριστηρίου στη στιγμή που ξεκίνησε η αρχική, ημιδιαφανής πράσινη κονσόλα Xbox. Κοιτάξτε μέσα από το ημιδιαφανές μαύρο επάνω μέρος για να δείτε τις εσωτερικές ασημένιες λεπτομέρειες που αντιπροσωπεύουν τα 20 χρόνια τεχνολογίας Xbox που έχουν περάσει. [caption id="attachment_73033" align="alignnone" width="900"] Photo Credit: © Microsoft 2021[/caption] Απολαύστε δυνατό και καθαρό ήχο, σε κλασικό μαύρο με πράσινες λεπτομέρειες που σας μεταφέρουν στο ξεκίνημα και τόσα πολλά ακόμα. Ταξιδέψτε στον χρόνο με το πράσινο μικρόφωνο, τις πράσινες ενδείξεις "L" και "R" στο εσωτερικό των ακουστικών και τα ημιδιαφανή μαύρα ρυθμιστικά προς τιμή της αρχικής, ημιδιαφανής πράσινης κονσόλας Xbox. Εμπνευσμένα από τις αναμνήσεις των τελευταίων 20 χρόνων, τα δύο μοναδικά αυτά αξεσουάρ τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα στις 15 Νοεμβρίου. Μαζί με τα δύο αξεσουάρ της Microsoft ανακοινώθηκε και η διαθεσιμότητα της πιστοποιημένης βάσης φόρτισης Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox - 20th Anniversary Limited Edition, καθώς και 20th Anniversary Xbox Gear (καπελάκια και t-shirts) για το διαδικτυακό κατάστημα της εταιρείας - όπου αυτό είναι διαθέσιμο. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!