HP ProBook 450: Σχεδιασμένος για υβριδικά στυλ εργασίας!

    Ο φορητός υπολογιστής HP ProBook 450 προσφέρει στις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις μία ανθεκτική λύση με HP Wolf Security for Business που παρέχει απόδοση επαγγελματικής κατηγορίας σε εργονομική σχεδίαση.

    HP-ProBook-450-G9-1
    Ο φορητός υπολογιστής HP ProBook 450 προσφέρει στις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις μία ανθεκτική λύση με HP Wolf Security for Business που παρέχει απόδοση επαγγελματικής κατηγορίας σε εργονομική σχεδίαση.

     

    Σχεδιασμένος για υβριδικά στυλ εργασίας, ο φορητός υπολογιστής HP ProBook 450 παρέχει εύκολη φορητότητα και όλα τα εργαλεία συνεργασίας που χρειάζονται για την παραγωγικότητα μίας ομάδας.

     

    Υποστηρίζεται από επεξεργαστή Intel® Core™ i5-1235U 12ης γενιάς, ενσωματώνει 16GB μνήμης DDR4-3200, αποθ. μονάδα PCIe® NVMe™ M.2 SSD με χωρητικότητα 512GB, αντιθαμβωτική οθόνη FHD IPS 15,6" με στενό πλαίσιο, ασύρματη συνδεσιμότητα Intel® Wi-Fi 6E AX211 (2x2) και Bluetooth® 5.3, μικρόφωνα διπλής συστοιχίας, στερεοφωνικά ηχεία, υπέρυθρη κάμερα ιδιωτικότητας 720p HD και οπισθοφωτιζόμενο (αδιάβροχο) με αριθμητικό τμήμα πληκτρολόγιο, ενώ προστατεύεται με διαρκώς ενεργοποιημένη ασφάλεια που μπορείς να εμπιστευτείς.

     

     

    Διαφύλαξη ιδιωτικού απορρήτου

     

    Με την ενσωματωμένη κάμερα ιδιωτικότητας της ΗΡ με το κάλυμμα που προστατεύει από την κακόβουλη παρακολούθηση, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς αν σε παρακολουθεί κάποιος.

     

     

    Γρήγορη και αποδοτική ασύρματη δικτύωση

     

    Το πού μπορείς να δουλέψεις καθορίζεται από τη φορητότητα του υπολογιστή σου και την αξιοπιστία μιας γρήγορης σύνδεσης. Εξασφάλισε γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση σε πυκνά ασύρματα περιβάλλοντα με Wi-Fi 6E ταχύτητας Gigabit.

     

     

    Η ασφάλεια είναι η πρώτη προτεραιότητά σου

     

    Η έκδοση HP Wolf Pro Security Edition με HP Sure Click Pro και HP Sure Sense Pro παρέχει μεγαλύτερη κάλυψη σε σχέση με τις τυπικές εκδόσεις μέσω άδειας χρήσης 1 ή 3 ετών σε συνεργασία με το HP Support. Αυτό δημιουργεί μια μοναδική ισχυρή λύση που δεν απαιτεί περιβάλλον υπολογιστή διαχειριζόμενο από ΙΤ.

     

     

    Windows 11 Pro: Μην αφήνεις τίποτα να σταθεί εμπόδιο

     

    Τώρα μπορείς να εργαστείς από οπουδήποτε, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή την ασφάλεια, με τα Windows 11 Pro και την τεχνολογία συνεργασίας και συνδεσιμότητας της HP.