Resident Evil Series | Νέα Official Teaser Trailers από το Netflix!

    Στο ήσυχο New Raccoon City, δεν συμβαίνει ποτέ κάτι το συνταρακτικό. Το θρυλικό franchise του «Resident Evil» φέρνει τον αγώνα για την επιβίωση στο Netflix, στις 14 Ιουλίου. Μόλις ένα χρόνο μετά…

    RE-LAS-Netflix-Main
    Στο ήσυχο New Raccoon City, δεν συμβαίνει ποτέ κάτι το συνταρακτικό. Το θρυλικό franchise του «Resident Evil» φέρνει τον αγώνα για την επιβίωση στο Netflix, στις 14 Ιουλίου.
    Μόλις ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα της τελευταίας (live-action) ταινίας του, το δημοφιλές survival horror franchise της Capcom επιστρέφει με τον Lance Reddick στο ρόλο του Albert Wesker, ενός από τους κύριους ανταγωνιστές της αρχικής σειράς βιντεοπαιχνιδιών. Η Tamara Smart και η Ella Balinska υποδύονται τις νεότερες και μεγαλύτερες εκδοχές της κόρης του Wesker, Jade, ενώ οι Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti και Turlough Convery συμπληρώνουν το καστ, σε ρόλους που δεν έχουν αποκαλυφθεί. [caption id="attachment_81728" align="alignnone" width="900"] © 2022 Netflix[/caption] Η πλοκή για τη νέα σειρά έχει κρατηθεί κρυφή αλλά τα Teaser Trailers αποκαλύπτουν ότι η σειρά θα χωριστεί σε ανάμεσα σε δύο χρονοδιαγράμματα. Το πρώτο, κατά τη διάρκεια του οποίου βλέπουμε την Jade να μετακομίζει με τον πατέρα της και την αδερφή της Billy στη φουτουριστική - και αρχικά ειδυλλιακή - New Raccoon City, διαδραματίζεται το 2022. Στην πορεία όμως συνειδητοποιεί ότι ο πατέρας της και η Umbrella Corporation (η εταιρεία που διευθύνει την πόλη) κρύβουν εκεί κάποια επικίνδυνα μυστικά... Το δεύτερο διαδραματίζεται στο μετα-αποκαλυπτικό Λονδίνο του 2036, όπου η Jade παλεύει για την επιβίωσή της ενάντια στα αιμοδιψή μολυσμένα θύματα μιας παγκόσμιας επιδημίας που προκλήθηκε από την Umbrella Corporation. Ο επικεφαλής και σεναριογράφος της σειράς Andrew Dabb - περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του από τη δημοφιλή σειρά «Supernatural» - έχει στο πλευρό του την εκτελεστικό παραγωγό Mary Leah Sutton (Tell Me a Story, The Following). Την παραγωγή έχει αναλάβει η Constantin Film, με τους Robert Kulzer και Oliver Berben επίσης σε ρόλους εκτελεστικών παραγωγών. Και τα οκτώ επεισόδια του «Resident Evil» θα κάνουν πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου του 2022, αποκλειστικά στο Netflix.