Netflix | Stranger Things VR: Νέος τίτλος VR από την Tender Claws!

    Στο πλαίσιο της καθιερωμένης Stranger Things Day, η Netflix αποκάλυψε τον ερχομό ενός νέου VR game, την ανάπτυξη του οποίου έχει αναλάβει η Αμερικανική Tender Claws, γνωστή για τα «Pry», «Tempest», το…

    STVR-Netflix-Main
    Στο πλαίσιο της καθιερωμένης Stranger Things Day, η Netflix αποκάλυψε τον ερχομό ενός νέου VR game, την ανάπτυξη του οποίου έχει αναλάβει η Αμερικανική Tender Claws, γνωστή για τα «Pry», «Tempest», το ψηφιακό κατοικίδιο «Tendar» (mobile AR), καθώς και τα Virtual Virtual Reality και Virtual Virtual Reality 2.
    Στο Stranger Things VR, όπως ονομάζεται, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του σατανικού Vecna (του μεγάλου «κακού» που γνωρίσαμε στον 4ο κύκλο), ο οποίος εισβάλλει στα όνειρα των άλλων και ενισχύει τις δυνάμεις του, προκειμένου να εκδικηθεί την Eleven και τους κατοίκους της φανταστικής πόλης Hawkins! Με στοιχεία τρόμου και έντονης δράσης, ο τίτλος αναμένεται να διατεθεί στις μεγαλύτερες πλατφόρμες VR τον χειμώνα του 2023. Αρκετά ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις είχαμε και από τους Duffer Brothers, οι οποίοι αποκάλυψαν το εξώφυλλο του νέου σεναρίου αλλά και τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου του 5ου - και τελευταίου - κύκλου: «The Crawl». Κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα, οι δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς υποσχέθηκαν ένα φινάλε με καταιγιστική δράση, με την πλοκή να επικεντρώνεται στο Hawkins και την... ανάποδη έκδοση του. Μάλιστα, τα τελευταία επεισόδια αναμένεται να εξηγήσουν τι ακριβώς είναι το Upside Down, με τον Ross Duffer να αναφέρει «οι μεγάλες αποκαλύψεις που έρχονται στην πέμπτη σεζόν αφορούν πραγματικά το ίδιο το Upside Down». Από τότε που έκανε πρεμιέρα, το 2016, το παγκόσμιο φαινόμενο του Stranger Things έχει λάβει πάνω από 65 βραβεία και 175 υποψηφιότητες, όπως Emmy, Χρυσές Σφαίρες, Grammy, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA, ένα βραβείο Peabody, AFI για Τηλεοπτικό Πρόγραμμα της Χρονιάς, People’s Choice, Κινηματογραφικά και Τηλεοπτικά MTV, Teen Choice και πολλά άλλα. Βρες Smart TVs σε όλες τις διαστάσεις και τεχνολογίες, εξοπλισμό Home Cinema και αξεσουάρ στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr, για αγαπημένες σειρές, ταινίες και περιεχόμενο από κορυφαίες VoD (Video on Demand) πλατφόρμες.