Ms. Marvel | Official Trailer για τη νέα σειρά της Marvel Studios!

    Η νέα, πρωτότυπη σειρά των Marvel Studios - Ms. Marvel - ακολουθεί τις περιπέτειες της έφηβης Αμερικανοπακιστανής υπερηρωίδας Kamala Khan, η οποία μεγαλώνει στο Jersey City. Μανιώδης gamer, λάτρης…

    MsMarvel-OT_main
    Η νέα, πρωτότυπη σειρά των Marvel Studios - Ms. Marvel - ακολουθεί τις περιπέτειες της έφηβης Αμερικανοπακιστανής υπερηρωίδας Kamala Khan, η οποία μεγαλώνει στο Jersey City.
    Μανιώδης gamer, λάτρης του φανταστικού και φανατική θαυμάστρια της Captain Marvel, η Kamala είναι ένα απλό 16χρονο κορίτσι γεμάτο ενέργεια και ενθουσιώδη φαντασία που προσπαθεί να βρει την ταυτότητά της. Ωστόσο, αισθάνεται «αόρατη» τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο - δηλαδή, μέχρι τη στιγμή που αποκτά υπερδυνάμεις, παρόμοιες με αυτές των αγαπημένων της ηρώων. Και η ζωή είναι σίγουρα καλύτερη όταν έχεις υπερδυνάμεις, σωστά; Τη νέα ηρωίδα του Marvel Cinematic Universe ενσαρκώνει η πρωτοεμφανιζόμενη 20χρονη Πακιστανό-Καναδή ηθοποιός Iman Vellani, με συμπρωταγωνιστές τους Aramis Knight (Kareem/Red Dagger), Saagar Shaikh (Amir Khan), Rish Shah (Kamran), Zenobia Shroff (Muneeba Khan), Mohan Kapur (Yusuf Khan) και Matt Lintz (Bruno Carrelli). Ο Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys) υπογράφουν τη σκηνοθεσία του 1ου και του 6ου επεισοδίου της σειράς, η Sharmeen Obaid-Chinoy (Saving Face) σκηνοθέτησε τρία επεισόδια (συμπεριλαμβανομένου του 4ου και του 5ου επεισοδίου), ενώ η Meera Menon (Farah Goes Bang) σκηνοθέτησε ένα επεισόδιο To Ms. Marvel θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου του 2022, αποκλειστικά στο Disney+.