GEEKED WEEK 2022: Όλα τα νέα από την εβδομάδα των… geeks!

    Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το GEEKED WEEK 2022 της Netflix μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας με αποκαλύψεις για νέο περιεχόμενο, ενημερώσεις για όλες τις αγαπημένες μας σειρές, ταινίες, animation, games…

    NGWJUN22-SUMUP-Main
    Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το GEEKED WEEK 2022 της Netflix μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας με αποκαλύψεις για νέο περιεχόμενο, ενημερώσεις για όλες τις αγαπημένες μας σειρές, ταινίες, animation, games και πολλά άλλα!
    Ανυπομονείς να μάθεις ποιες νέες εκπομπές, σειρές, ταινίες και παιχνίδια έρχονται στο Netflix; Εδώ είναι όλες οι ανακοινώσεις: Wednesday Addams Revealed: Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το «Wednesday», μια διεστραμμένη νέα σειρά. Με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, το «Wednesday» είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Σύντομα στο Netflix. Resident Evil | Official Trailer: Στο ήσυχο New Raccoon City, δεν συμβαίνει ποτέ κάτι το συνταρακτικό. Το θρυλικό franchise του «Resident Evil» έρχεται μαζί με τον ιό Τ. Και τα 8 επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου, αποκλειστικά στο Netflix.
    GEEKED WEEK - Day 2
    The Sea Beast | Official Trailer: Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Κρις Γουίλιαμς (Βαϊάνα, Οι Υπερέξι), το ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ μάς μεταφέρει εκεί που τελειώνει ο χάρτης και ξεκινά η αληθινή περιπέτεια. Παίζουν οι Καρλ Ούρμπαν, Ζάρις Έιντζελ Χέιτορ, Τζάρεντ Χάρις, Μαριάν Ζαν-Μπαπτίστ, Νταν Στίβενς και Κάθι Μπερκ. Σε μια εποχή που τρομακτικά θηρία τριγυρνούσαν στις θάλασσες, οι κυνηγοί τεράτων ήταν περίφημοι ήρωες – και κανένας δεν ήταν πιο αγαπητός από τον τρανό Τζέικομπ Χόλαντ. Όταν όμως η νεαρή Μέιζι Μπραμπλ ταξιδεύει ως λαθρεπιβάτης στο θρυλικό του πλοίο, βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο. Μαζί ξεκινούν ένα επικό ταξίδι σε αχαρτογράφητα νερά και γράφουν ιστορία.
    GEEKED WEEK - Day 3
    GEEKED WEEK - Day 4
    GEEKED WEEK - Day 5
    Η πέμπτη του GEEKED WEEK αφορούσε το Stranger Things και τους πρωταγωνιστές του. Ας ρίξουμε μία ματιά: Stranger Things 4 | Volume 2 Sneak Peek: Τώρα, δεν σταματά με τίποτα. Η ιστορία συνεχίζεται την 1η Ιουλίου με το δεύτερο μέρους του τέταρτου κύκλου του Stranger Things, μόνο στο Netflix. Εκτός από τη δημιουργία παιχνιδιών με βάση τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, το Netflix προσθέτει και άλλα παιχνίδια στον κατάλογό του:
    • Lucky Luna, ένα platformer βασισμένο στην ιαπωνική λαογραφία.
    • Desta: The Memories Between, ένα παιχνίδι στρατηγικής εμπνευσμένο από το dodgeball
    • Reigns: Three Kingdoms, ένα παιχνίδι όπου κυβερνάτε το δικό σας βασίλειο στην αρχαία Κίνα
    • Terra Nil, city-builder τίτλος που επικεντρώνεται στην κλιματική κρίση.
    • Poinpy, ένα παιχνίδι κάθετης αναρρίχησης (ήδη διαθέσιμο).
    • Wild Things: Animal Adventures, ένα match-3 puzzle όπου επαναφέρετε τα ζώα στα σπίτια του
    • Raji: An Ancient Epic, ένα action/adventure για ένα ορφανό που αντιμετωπίζει μια δαιμονική εισβολ
    • Spiritfarer, ένας τίτλος management όπου αναλαμβάνετε το ρόλο του... βαρκάρη στους αποθανόντες.
    Αναβάθμισε την ψυχαγωγία σου και γνώρισε έναν κόσμο on-demand περιεχομένου µε τον πιο απλό και εύκολο τρόπο: έλα στα καταστήματα Πλαίσιο ή μπες στο Plaisio.gr και ανακάλυψε την Smart TV που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σου!