Deadpool 3: Ο Hugh Jackman επιστρέφει ως Wolverine!

    Το κινηματογραφικό μέλλον του αγαπημένου μας Deadpool, ο οποίος έρχεται πλέον και επίσημα στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (MCU), προμηνύεται λαμπρό και ο Ryan Reynolds διάλεξε τον καλύτερο τρόπο…

    DP3-MCU-1
    Το κινηματογραφικό μέλλον του αγαπημένου μας Deadpool, ο οποίος έρχεται πλέον και επίσημα στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (MCU), προμηνύεται λαμπρό και ο Ryan Reynolds διάλεξε τον καλύτερο τρόπο για να μας ενημερώσει σχετικά, κάνοντας ένα σύντομο αλλά ουσιώδες «Deadpool Update».
    Πάρτε χαρτί και μολύβι [sic] και σημειώστε: ο Hugh Jackman - ναι καλά διαβάσατε - θα... ανασύρει για μία (ίσως και τελευταία) ακόμα φορά τα αδαμάντινα νύχια του για να ενσαρκώσει τον σκληροτράχηλο Καναδό μεταλλαγμένο που ακούει στο όνομα Wolverine. Όπως εξηγεί και ο Reynolds, η παραγωγή χρειαζόταν κάτι «δυνατό» για την πρώτη ταινία της σειράς στο MCU και η επιστροφή του πλέον εμπορικά επιτυχημένου X-Men ήταν βούτυρο στο ψωμί της. Στο βίντεο βλέπουμε στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του Reynolds, ο οποίος περνάει τις ημέρες του προσπαθώντας να μείνει (κυριολεκτικά) στο... πετσί  του ρόλου και να κατεβάσει ιδέες (not), μέχρι που ο Hugh περνάει τυχαία πίσω από τον καναπέ του, δαγκώνοντας ένα μήλο και επιβεβαιώνοντας την επιστροφή του με μία σύντομη ατάκα. Το σύντομο κλιπ ολοκληρώνεται με το «I Will Always Love You» της Whitney Houston (FYI, το κομμάτι γράφτηκε από την Dolly Parton το 1973) και φυσικά την ημερομηνία πρεμιέρας του «Deadpool 3», το οποίο θα έρθει στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024. [caption id="attachment_88970" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © Marvel Entertainment[/caption] Η προσθήκη του Deadpool στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel ήταν κάτι που περιμέναμε καιρό τώρα (από τότε που η 20th Century Fox αγοράστηκε από την Disney για να είμαστε ειλικρινείς), μιας και η Marvel είχε δηλώσει ήδη πως αυτός θα είναι ο μοναδικός χαρακτήρας από το σύμπαν των X-Men που δεν θα «ξαναγραφτεί» από την αρχή για χατήρι του MCU. Μέχρι τότε υπομονή και πολλά chimichangas!
    [UPDATE] Ryan Reynolds και Hugh Jackman απαντούν στις απορίες μας!
    Ως γνήσια τρολ, οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί δεν θα μπόρεσαν να αντισταθούν και δημιούργησαν ένα απολαυστικό follow-up κλιπ, αναλύοντας περαιτέρω τη συνύπαρξη των χαρακτήρων τους στο MCU. Απολαύστε τους: