Uber | Live Activities: Ride Tracker για την Lock Screen του iPhone!

    Η Uber κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για την εφαρμογή της για iPhone, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις με μια ματιά εάν είναι ώρα να βγεις από την πόρτα και να συναντήσεις το όχημα που…

    Uber-Live-Activities-1
    Η Uber κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για την εφαρμογή της για iPhone, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις με μια ματιά εάν είναι ώρα να βγεις από την πόρτα και να συναντήσεις το όχημα που περιμένεις.
    Η αμερικανική εταιρεία ξεκίνησε την υποστήριξη του Live Activities, ενός χαρακτηριστικού για το iOS 16 που παρουσιάζει συμβάντα σε πραγματικό χρόνο από συμβατές εφαρμογές στην κορυφή της οθόνης κλειδώματος και στο Dynamic Island των iPhone 14 Pro/Pro Max, όταν η συσκευή είναι ξεκλείδωτη. Στην ουσία πρόκειται για ένα αναδυόμενο παράθυρο που περιλαμβάνει τη πρόοδο μιας διαδρομής σε πραγματικό χρόνο, την τελευταία εκτιμώμενη ώρα άφιξής και την κατάσταση της διαδρομής, εάν ο οδηγός σε περιμένει ήδη ή έαν η διαδρομή έχει ολοκληρωθεί. Επίσης, δείχνει τον τύπο του οχήματος και την πινακίδα του. [caption id="attachment_95968" align="alignnone" width="750"] © 2023 Uber Technologies[/caption] Όπως υπογραμμίζει το MacRumors, η Apple είχε ανακοινώσει τον ερχομό του Live Activities στο WWDC 2022 και το εν λόγω χαρακτηριστικό δοκιμαζόταν σε επιλεγμένες περιοχές από τα τέλη του προηγούμενου έτους, ενώ ένας εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι και η υπηρεσία Uber Eats θα ξεκινήσει να το υποστηρίζει μέσα στους επόμενους μήνες (αφορά τις χώρες που είναι εμπορικά διαθέσιμη). Εκτός από το Live Activities, η Uber έχει ενημερώσει την εφαρμογή της κατάλληλα, για να απλοποιήσει περαιτέρω την εμπειρία χρήσης από την αρχική οθόνη. Πλέον, ενσωματώνει την καρτέλα Υπηρεσίες (Services Tab), όπου μπορείς να βρεις όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας που είναι διαθέσιμες στην πόλη σου, καθώς και ένα νέο Activity Hub που παρακολουθεί προηγούμενες/επερχόμενες διαδρομές και παραγγελίες από το Eats.