Προτάσεις DIY δώρων για την Άνοιξη

    Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά, η διάθεση ανεβαίνει, η μέρα μεγαλώνει, ανοίγει επισήμως, το party season. Τι καλύτερο, από αυτοσχέδια δωράκια και διακοσμητικά για τα ανοιξιάτικα πάρτι και φυσικά για το…

    DIY_2
    Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά, η διάθεση ανεβαίνει, η μέρα μεγαλώνει, ανοίγει επισήμως, το party season. Τι καλύτερο, από αυτοσχέδια δωράκια και διακοσμητικά για τα ανοιξιάτικα πάρτι και φυσικά για το Πάσχα, που πλησιάζει. Στο Πλαίσιο θα βρεις υπέροχες ιδέες που χρειάζονται μόνο κέφι και φαντασία για να μεταμορφωθούν σε υπέροχα ευχαριστήρια δωράκια για τα πάρτυ των παιδιών, ή για τα καλέσματα σε playdates, ή για να στολίσεις το τραπέζι την Πασχαλινή περίοδο, ακόμη και για να να φτιάξεις-στολίσεις τις δικές σου λαμπάδες για φίλους και βαφτιστήρια.   Μπορείς να δημιουργήσεις προσωπικά δωράκια για κάθε περίσταση, αυτή την εποχή, με βασικά υλικά όπως: λαγουδάκια με καρότο, λαγουδάκια σκέτα, κοτοπουλάκια, χρωματιστά αυγά σε διάφορα μεγέθη, όλα από την κατηγορία decoupage, επίσης πολύχρωμα χαρτόνια για να φτιάξεις καλαθάκια, πασχαλίτσες, πασχαλινά διακοσμητικά, λουλουδάκια, γιρλάντες, κολάζ και άπειρες ιδέες.

    Βάλε Πλαίσιο και φαντασία!

    Θα βρεις ακόμη μεγάλη ποικιλία από χαρτιά decoupage, και όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία, για να διακοσμήσεις μόνος σου, κουτιά και άλλα αντικείμενα. Μπορείς φέτος να προσφέρεις μοναδικά δώρα, με την προσωπική σου δημιουργική σφραγίδα. Να ανακαλύψεις τη χαρά του να βάζεις την αγάπη σου σε ένα δημιούργημα και να το προσφέρεις.     Βάλε και τα παιδιά στο DIY παιχνίδι, ο ενθουσιασμός θα είναι μεγάλος και μπορεί να εκπλαγείς με τις ιδέες και τις ικανότητες των μικρών καλλιτεχνών.