πλαίσιο radio: Νέο look, ίδια αγαπημένη μουσική!

    Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν η μέρα σου χωρίς μουσική; Χωρίς ρυθμό; Spooky, ε; Για να μην το σκέφτεσαι και τρομάζεις, το πλαίσιο radio είναι online, με φρέσκο & ανανεωμένο website, και σου κρατά…

    πλαίσιο radio_αφιερώματα
    Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν η μέρα σου χωρίς μουσική; Χωρίς ρυθμό; Spooky, ε;
    Για να μην το σκέφτεσαι και τρομάζεις, το πλαίσιο radio είναι online, με φρέσκο & ανανεωμένο website, και σου κρατά παρέα με μουσικές επιτυχίες, 24/7!

    Με πλούσιο πρόγραμμα…

    [caption id="attachment_90248" align="aligncenter" width="770"] © 2022 Plaisio Blog[/caption] Θες να είσαι in στα trends και να μαθαίνεις όλες τα νέα music releases, τη στιγμή που βγαίνουν;  Ή μήπως είσαι από αυτούς που λατρεύουν τις παλιές, καλές επιτυχίες και χαίρεσαι λίγο -έως πολύ- όταν λες «Πωωω, πού το θυμήθηκαν αυτό;!». Μπορεί να είσαι από αυτούς ξεδίνουν με rockιές, ή ακόμα και να rapάρεις ασύστολα. Ίσως πάλι, θες να μπαίνεις στον ρυθμό και να χορεύεις μέχρι τελικής πτώσεως. Ό,τι μουσική κι αν σου αρέσει, διάλεξε πρόγραμμα και συντονίσου online:
    • 09:00-20:00 – Non-Stop Hits
    • 20:00-22:00 – Greatest Hits
    • 22:00-00:00 – Hip-Hop & RnB
    • 00:00-04:00 – Rock Hits
    • 04:00-09:00 – Cool Vibes

    …κι από επιλογή; John Dee!

    [caption id="attachment_90195" align="aligncenter" width="650"]πλαίσιο radio_John Dafnis John “Dee” Dafnis © 2022 Plaisio Blog[/caption] Όπως κι όπου απολαμβάνεις τη μουσική σου, ένα είναι σίγουρο. Στο πλαίσιο radio θα την ακούσεις! Δια χειρός του μουσικού παραγωγού John “Dee” Dafnis, στον ανανεωμένο online σταθμό του Πλαισίου θα βρεις πολλά & διαφορετικά μουσικά αφιερώματα. Αγαπημένοι καλλιτέχνες & τραγούδια που μας σημάδεψαν έρχονται στο μικροσκόπιο, για να μάθεις την ιστορία που κρύβουν από τον John Dafnis. [caption id="attachment_90250" align="aligncenter" width="554"]πλαίσιο radio_αφιερώματα © 2022 Plaisio Blog[/caption] Αλλά η μουσική δεν σταματά εκεί! Φτιαγμένες με πολλή αγάπη και καλό γούστο, σε περιμένουν εξίσου οι θεματικές playlists στον λογαριασμό του Πλαισίου στο Spotify, για να σου κρατούν παρέα όπου κι αν είσαι: στο γραφείο, το γυμναστήριο, στον δρόμο ή το ταξίδι σου!
    Κι επειδή είμαστε λάτρεις της μουσικής, αλλά και καθετί που trendάρει, στο ανανεωμένο πλαίσιο radio, θα διαβάσεις τα latest news, που «παίζουν» κι αυτά με τον τρόπο τους, στο πλαίσιο blog. Τι περιμένεις; Τσέκαρέ το!