Οι πέντε πιο ισχυρές γυναίκες στην τεχνολογία σύμφωνα με το Forbes.

    Για ακόμη μια χρονιά οι γυναίκες είχαν μια ισχυρή παρουσία στο χώρο της τεχνολογίας. Παρακάτω θα δούμε τις 5 πιο ισχυρές από αυτές, σύμφωνα με την κατάταξη του Forbes για το 2019. Ρουθ Πούρατ H Ρουθ…

    women_technology
    Για ακόμη μια χρονιά οι γυναίκες είχαν μια ισχυρή παρουσία στο χώρο της τεχνολογίας. Παρακάτω θα δούμε τις 5 πιο ισχυρές από αυτές, σύμφωνα με την κατάταξη του Forbes για το 2019.
    • Ρουθ Πούρατ
    H Ρουθ Πούρατ είναι η CFO της Alphabet και βρίσκεται στην 19η θέση της κατάταξης των πιο ισχυρών γυναικών σε όλους τους κλάδους.
    • Σέριλ Σάντμπεργκ
    Πρόκειται για την COO του Facebook και βρίσκεται στην 18η θέση της κατάταξης των πιο ισχυρών γυναικών σε όλους τους κλάδους.
    • Σάφρα Κατζ
    Η Σάφρα Κατζ είναι η CEO της Oracle και βρίσκεται στη 14η θέση της κατάταξης των ισχυρότερων γυναικών για το 2019, σε όλους τους κλάδους.
    • Σούζαν Γουοτζίσκι
    Η Σούζαν Γουοτζίσκι κατέχει την θέση της CEO του YouTube και βρίσκεται στη 12η θέση της κατάταξης των ισχυρότερων γυναικών για το 2019, σε όλους τους κλάδους.
    • Βιρτζίνια Ρομέτι
    Στην 9η θέση των ισχυρότερων γυναικών για το 2019 σε όλους τους κλάδους και στην 1η θέση στην τεχνολογία, συναντάμε την Βιρτζίνια Ρομέτι, CEO της IBM. Από τις πρώτες τεχνολογικές εφευρέσεις οι γυναίκες έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στον κλάδο και την εξέλιξη του. Σήμερα τις βρίσκουμε όλο και περισσότερο στην ηγεσία τεχνολογικών κολοσσών, να διακρίνονται τόσο για τη σταθερά ανοδική πορεία των ίδιων, όσο και των εταιριών που ηγούνται.