Μία ολόκληρη μέρα με το βαφτιστήρι!

    Επιτέλους, έφτασε η μέρα που θα του δώσεις τη λαμπάδα του. Και φυσικά... ό,τι άλλο τη συνοδεύει! Τί θα έλεγες όμως, φέτος, να αφιέρωνες στο αγαπημένο σου βαφτιστήρι λίιιιγο περισσότερο χρόνο; Να μην…

    Little,Boy,Climbing,A,Rock,Wall,Indoor

    Επιτέλους, έφτασε η μέρα που θα του δώσεις τη λαμπάδα του. Και φυσικά... ό,τι άλλο τη συνοδεύει! Τί θα έλεγες όμως, φέτος, να αφιέρωνες στο αγαπημένο σου βαφτιστήρι λίιιιγο περισσότερο χρόνο; Να μην αρκεστείς δηλαδή, σε μία -δίωρη- επίσκεψη στο σπίτι. Αλλά να περάσετε ολόκληρη τη μέρα παρέα!

    Παρακάτω, σου έχουμε μερικές προτάσεις, που σίγουρα θα αρέσουν και στους δυο.

    Ξεκινήστε τη μέρα σας από το πρωί

    Ναι! Φυσικά η μέρα επιβάλλεται να ξεκινήσει από νωρίς το πρωί, με μία επίσκεψη στο σπίτι, όπως συνήθως. Για να ξετυλίξει με ηρεμία τη λαμπάδα και τα δώρα που τόσο πολύ περίμενε. Πάρτε το χρόνο σας και, μόλις ολοκληρωθεί το «unboxing», είστε έτοιμοι για αναχώρηση!

    …Το «party» τώρα αρχίζει!

    Σίγουρα, θα πρέπει να έχεις οργανώσει καλά τις ώρες «εκτός» σπιτιού. Γιατί βλέπεις... τα παιδιά είναι αυστηροί κριτές. Και πάνω απ’ όλα ειλικρινείς! Οπότε, κοίταξε να επιλέξεις δραστηριότητες που του αρέσουν σίγουρα και πάνω απ’ όλα, ταιριάζουν στην ηλικία του.

    Σινεμά 🎬 🍿

    Βρείτε μία ωραία ταινία που προβάλλεται αυτόν τον καιρό στο σινεμά και κλείστε εισιτήρια. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε XL ποπ-κορν και ζαχαρωτά πριν μπείτε στην αίθουσα. Θα είναι το μυστικό σας (!)

    Βόλτα στη φύση 🌲

    Ακόμα και οι μεγαλουπόλεις, διαθέτουν πλέον, αρκετούς χώρους πρασίνου. Ειδικά διαμορφωμένους για δραστηριότητες ή μία απλή βόλτα στη φύση. Μία καλή ιδέα, είναι να κάνετε και πικ-νικ κάπου στο ενδιάμεσο! Μην ανησυχείς... Δε χρειάζεται καμία τρομερή οργάνωση. Ένα καλάθι ψάθινο (για να το ζήσετε λίγο περισσότερο) και μερικά ταπεράκια με finger food από το σπίτι, είναι αρκετά!

    Συζητήσεις... εκεί που «σκάει» το κύμα! 🌊

    Τί κι αν έχουμε ακόμη Απρίλιο; Μία βόλτα στην παραλία επιβάλλεται, αν το επιτρέπει ο καιρός. Ευκαιρία να συζητήσετε, να αγναντέψετε τη θάλασσα και το γαλανό ουρανό και γιατί όχι, να διαβάσετε παρέα ένα καινούργιο βιβλίο. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις πιο όμορφες πέτρες της παραλίας, να τις χρωματίσετε με ειδικά χρώματα και να δημιουργήσετε δύο ίδιες DIY χειροτεχνίες. Μία για το νονό/α και άλλη μία για το βαφτιστήρι. Για να θυμάστε ο ένας τον άλλον ακόμα κι όταν δεν είστε μαζί!

    Ώρα να… αποδείξεις τις αντοχές σου! 🤸

    Αν και εσύ και το βαφτιστήρι είστε... της γυμναστικής, τότε σίγουρα μία πολύ καλή ιδέα είναι να γυμναστείτε και παρέα! Μπορείτε να πάτε για ποδήλατο σε κάποιο πάρκο. Ή ανάλογα με το άθλημα που ασχολείται ο μικρός σου «φίλος» να βρεις κάποιο γηπεδάκι, όπου θα μπορεί να σου δείξει όλα όσα ξέρει και φυσικά, να σου μάθει τα «κόλπα» του!

    Δραστηριότητες για «μεγάλα παιδιά»! 🏁

    Αν θες να το πας... ένα βήμα παραπέρα, μπορείς να επιλέξεις λίγο πιο «extreme» δραστηριότητες για εσένα και το μικρό σου φιλαράκι. Όπως για παράδειγμα, να οδηγήσετε kart. Ή να κάνετε αναρρίχηση! Και δε σου προτείνουμε τυχαία αυτές τις δύο δραστηριότητες... Αφού, τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει «trend» ακόμα και στις μικρότερες ηλικίες! Με μία γρήγορη αναζήτηση στο Internet, μπορείς να βρεις εύκολα ειδικούς χώρους με επαγγελματίες εκπαιδευτές. Και πίστεψέ μας... δεν ξέρουμε ποιος θα περάσει καλύτερα εκείνη τη μέρα!

    Καλή παρέα με... καλό φαγητό! 🍔

    Όπως κι αν περάσετε τη μέρα σας, το φαγητό δε γίνεται να λείπει από το πρόγραμμα. Ναι... καλά το σκέφτεσαι. Η μέρα «σηκώνει» junk food! Κι επειδή, σχεδόν όλα τα παιδιά λατρεύουν το burger, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το καλύτερο burger-άδικο της πόλης. Δύσκολο task, το ξέρουμε! Όμως, αν η επιλογή σου είναι καλή, πίστεψέ μας... η βόλτα σας θα «κλείσει» με τον καλύτερο τρόπο!

    Επομένως... Αγαπητοί νονοί και νονές, ένα kind reminder 🔔 από εμάς για εσάς:

    Φέτος το Πάσχα, κάαααποιος περιμένει να σας δει! Δε χρειάζονται ακριβά δώρα. Μία λαμπάδα, μία αληθινή αγκαλιά και μία μεγάαααλη βόλτα μαζί... αρκούν!
    Κι αν κάτι δεν έχει πάει όπως θα έπρεπε τα προηγούμενα χρόνια, να θυμάστε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξετε στάση!