Magic3 Series: Γνώρισε τις νέες ναυαρχίδες της HONOR!

    Η παγκόσμια τεχνολογική μάρκα HONOR παρουσίασε σήμερα τη νέα σειρά HONOR Magic3, την εμβληματική ναυαρχίδα της εταιρίας με κορυφαία τεχνολογία και πρωτοποριακό σχεδιασμό! Η σειρά HONOR Magic3 είναι…

    HM3S-1500x500

    Η παγκόσμια τεχνολογική μάρκα HONOR παρουσίασε σήμερα τη νέα σειρά HONOR Magic3, την εμβληματική ναυαρχίδα της εταιρίας με κορυφαία τεχνολογία και πρωτοποριακό σχεδιασμό!

    Η σειρά HONOR Magic3 είναι το πρώτο flagship μετά την ανεξαρτησία της εταιρίας και αποτελείται από τα HONOR Magic3, HONOR Magic3 Pro και HONOR Magic3 Pro+, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες για να προσφέρουν όμορφο σχεδιασμό, κινηματογραφική βιντεοσκόπηση και πρωτοφανή φωτογραφική εμπειρία.

    «Η HONOR ανέδειξε πάντα τις πιο καινοτόμες ιδέες μέσω της σειράς HONOR Magic Series και η σειρά HONOR Magic3 Series συνεχίζει αυτή την παράδοση. Εκπροσωπώντας το όραμα της HONOR για το μέλλον της τεχνολογίας των κινητών, είμαστε περήφανοι για τις εταιρικές συνεργασίες που έχουμε συνάψει και έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη αυτού του πρωτοποριακού νέου smartphone, καθώς και για τις συνεχείς προσπάθειες της ομάδας Ε & Α μας να επαναφέρει την HONOR στην παγκόσμια αγορά, με εξαιρετική τεχνολογία.» δήλωσε ο George Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της HONOR Device Co, Ltd.

    [caption id="attachment_70172" align="alignnone" width="900"] Photo Credit: © Honor Device Co., Ltd. 2020-2021[/caption]

    Κορυφαία σχεδίαση για μια συναρπαστική εμπειρία θέασης

    Με εξαιρετική εμπειρία χρήστη και κορυφαίο σχεδιασμό, η σειρά HONOR Magic3 διαθέτει Super Curved Display 89° και εξαιρετικά λεπτές στεφάνες για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία θέασης. Η οθόνη 10-bit εμφανίζει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα και υποστηρίζει την πιστοποίηση HDR10+, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν πιο ζωντανά χρώματα και λεπτομερή οπτικά

    Αντιπροσωπεύοντας μια σημαντική ανακάλυψη στη σχεδίαση του smartphone, το HONOR Magic3 Pro+ προσφέρει έναν εξαιρετικό σχεδιασμό, με Super Curved Nano Crystal Shield και σώμα Nano Ceramic, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό και άνετο κράτημα και μεγαλύτερο επίπεδο σκληρότητας και αντοχής. Η σειρά HONOR Magic3 είναι πιστοποιημένη με IP68 αντοχή στο νερό και τη σκόνη, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να αντέξει στο νερό σε βάθος έως και 1,5m για 30 λεπτά.

    [caption id="attachment_70176" align="alignnone" width="770"] Photo Credit: © Honor Device Co., Ltd. 2020-2021[/caption]

    Η σειρά HONOR Magic3 έρχεται εξοπλισμένη με ένα αξιοσημείωτο σχεδιασμό κάμερας που ονομάζεται «The Eye of Muse», που συμβολίζει το τέλειο μείγμα τέχνης και τεχνολογίας και διαθέτει μια κοίλη επιφάνεια, η οποία επιτρέπει την είσοδο άφθονου φωτός στο φακό και βελτιστοποιεί την απόδοση για να παρέχει ανώτερες δυνατότητες φωτογραφίας για τους χρήστες.

    Αποδίδοντας φόρο τιμής στην κλασική δομή ενός κλείστρου κάμερας, το HONOR Magic3 Pro+ διαθέτει μοναδικό εξαγωνικό σχεδιασμό, χαρίζοντας στους χρήστες μια αίσθηση ισορροπίας και αρμονίας.

    Επαναστατική εμπειρία φωτογραφίας με προηγμένη τεχνολογία εικονογραφίας HONOR και συνδυασμό πολλαπλών καμερών

    Αναβαθμίζοντας την φωτογραφική εμπειρία HONOR σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, η σειρά HONOR Magic3 έρχεται και ενσωματώνει το HONOR Image Engine, ένα προηγμένο σύστημα φωτογραφικής απεικόνισης που ενισχύεται από την AI, επιτρέποντας εικόνες υψηλής ποιότητας κάθε φορά.

    Το HONOR Magic Series είναι εξοπλισμένο με την καλύτερη στην κατηγορία υπολογιστική φωτογραφική τεχνολογία πολλαπλών καμερών, ενώ το HONOR Magic3 Pro+ συνοδεύεται από τετραπλή κάμερα, με μονόχρωμη κάμερα 64MP, ευρεία κάμερα 50MP, υπερ ευρεία κάμερα 64MP (126°) και Τηλεφωτογραφική κάμερα 64MP (Periscope), που επιτρέπει στους χρήστες να παράγουν εκπληκτικές φωτογραφίες ανεξάρτητα από το αν έχουν καλή γνώση φωτογραφικής λήψης.

    [caption id="attachment_70175" align="alignnone" width="770"] Photo Credit: © Honor Device Co., Ltd. 2020-2021[/caption]

    Αποδίδοντας ζωντανά χρώματα και εικόνες πιστές στη πραγματική ζωή, η ευρεία κάμερα 50MP διαθέτει έναν εξαιρετικά μεγάλο έγχρωμο αισθητήρα 1/1,28 ιντσών μαζί με την αυτόματη εστίαση Full Pixel Octa Phase Detection (PD), επιτρέποντας τη λήψη των κινούμενων αντικειμένων με γρήγορη και ακριβή εστίαση και με εξαιρετικές λεπτομέρειες.

    [caption id="attachment_70177" align="alignnone" width="770"] Photo Credit: © Honor Device Co., Ltd. 2020-2021[/caption]

    Με την υψηλότερη βαθμολογία ανάλυσης εικόνας στον κλάδο, η  περισκοπική κάμερα 64MP διαθέτει οπτικό zoom 3,5x και ψηφιακό zoom έως 100x, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβούν εικόνες υψηλής ποιότητας από μακριά. Με την υποστήριξη ενός οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS), οι χρήστες μπορούν να παράγουν καθαρές εικόνες, ακόμη και χωρίς τρίποδο.

    Ο ευρυγώνιος φακός 64MP 126 ° σε συνδυασμό με έναν οπτικό ζουμ 7P προσφέρει ευρεία εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Για macro λήψεις , οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν απίστευτες λεπτομέρειες σε απόσταση 2,5 εκατοστών.

    Απόλυτη φωτογραφική εμπειρία

    Η σειρά κινητών HONOR Magic3 είναι η πρώτη smartphone σειρά IMAX® ENHANCED. Έρχεται με εφέ φιλμ AI για να επιτρέψει επαγγελματικές έγχρωμες λύσεις ποιότητας κινηματογράφου. Η σειρά HONOR Magic3 επιτρέπει τις δυνατότητες βίντεο Magic-Log και κινηματογραφικού επιπέδου 3D LUT (Look Up Table).

    Συνήθως χρησιμοποιείται για τη λήψη επαγγελματικών ταινιών, η μορφή αρχείου καταγραφής επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώνουν τα βίντεό τους με κινηματογραφικούς χρωματικούς τόνους και εκπληκτικά γραφικά σε ευκρίνεια HDR. Τα κινηματογραφικά 3D LUT βοηθούν τους χρήστες να δημιουργήσουν χρωματικές αποχρώσεις που ταιριάζουν στον κινηματογράφο.

    Δίνοντας στους χρήστες περισσότερη ελευθερία να ελέγχουν και να προσαρμόζουν τα χρώματα χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την ακρίβεια της εικόνας, η HONOR συνεργάστηκε με τον διάσημο χολιγουντιανό colorist Bryan Mamahan, για τη δημιουργία οκτώ αποκλειστικών LUT, εμπνευσμένων από κλασικές ταινίες. Αξιοποιώντας τη δύναμη του AI, η σειρά HONOR Magic3 προτείνει το ιδανικό LUT με βάση το σενάριο λήψης, διασφαλίζοντας ότι οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να αναβαθμίσουν τις δημιουργίες τους στο επόμενο επίπεδο.

    Η σειρά Magic3 μπορεί να καταγράψει περιεχόμενο 4K HDR και διαθέτει τρία μικρόφωνα για καθαρή λήψη ήχου, εξασφαλίζοντας περαιτέρω βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ήχου για περιεχόμενο έτοιμο κατευθείαν για κινηματογράφο.

    Ισχυρός επεξεργαστής και αναβαθμισμένο λογισμικό για βελτιωμένη απόδοση

    Με πρωτοποριακή απόδοση η σειρά HONOR Magic3 έρχεται εξοπλισμένη με τη νέα πλατφόρμα Snapdragon® 888+ 5G. Η HONOR είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές εξοπλισμού (OEM) που κυκλοφόρησε smartphone με Snapdragon® 888+.

    Συμπληρώνοντας τον επεξεργαστή, η σειρά HONOR Magic3 διαθέτει OS Turbo X, το οποίο μεταφέρθηκε στον Snapdragon® για πρώτη φορά. Σχεδιασμένη για να μεγιστοποιεί την απόδοση στο gaming, η σειρά HONOR Magic3 έρχεται με την τεχνολογία επιτάχυνσης γραφικών GPU Turbo X, εφαρμόζοντας βελτιστοποιήσεις που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και βελτιώνουν την απόδοση.

    [caption id="attachment_70178" align="alignnone" width="1000"] Photo Credit: © Honor Device Co., Ltd. 2020-2021[/caption]

    Μαζί με την τεχνολογία Superconductive Hexagonal Graphene, οι θερμοκρασίες μειώνονται, οδηγώντας σε μια συνολικά πιο σταθερή και άνετη εμπειρία παιχνιδιού. Χάρη στο LINK Turbo X, μια αυτο-ανεπτυγμένη υπερσύγχρονη τεχνολογία, η σειρά HONOR Magic3 χρησιμοποιεί επιτυχώς Wi-Fi και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για να προσφέρει μέγιστη ταχύτητα λήψης 6,1Gbps, η υψηλότερη διαθέσιμη ταχύτητα σήμερα.

    Οι σημαντικές καινοτομίες της σειράς HONOR Magic3 αναγνωρίζονται επίσης από τους στρατηγικούς συνεργάτες της  HONOR. "Η HONOR είναι μια πραγματικά καινοτόμος εταιρεία με βαθιές ρίζες στην τεχνολογία." Λέει ο Cristiano Amon, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Qualcomm Incorporated.

    Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και δυνατότητες γρήγορης φόρτισης!

    Με μπαταρία 4600mAh, η σειρά HONOR Magic3 σας απαλλάσσει από τη συχνή φόρτιση της συσκευής σας. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση με το HONOR SuperCharge στα 66W ή SuperCharge Wireless στα 50W. Τα Magic3 Pro και Magic3 Pro+ μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και ως power bank  για τη φόρτιση άλλων συσκευών, με ασύρματη αντίστροφη φόρτιση.

    [caption id="attachment_70171" align="alignnone" width="1000"] Photo Credit: © Honor Device Co., Ltd. 2020-2021[/caption]

    Προηγμένες λειτουργίες προστασίας απορρήτου και ασφάλειας με Smart AI

    Η προστασία απορρήτου  είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της HONOR. Απόδειξη αυτού, η σειρά HONOR Magic3 είναι εξοπλισμένη με βελτιωμένες δυνατότητες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της μπροστινής κάμερας 3D ToF για ξεκλείδωμα 3D Face ID, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας κατά τη χρήση αναγνώρισης προσώπου για πρόσβαση στο smartphone σας.

    Οι έξυπνες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν εμπειρία UX, Smart Travel, Security & Privacy και Mobile Working, επιφέροντας μια απρόσκοπτη εμπειρία AI, ώστε οι χρήστες να μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την εργασία και την καθημερινή τους ζωή.

    Χρώματα και Διαθεσιμότητα

    Εμπνευσμένο από τη μαγική ώρα, την πρώτη στιγμή της ημέρας για τους λάτρεις της φωτογραφίας και τους σκηνοθέτες, το HONOR Magic3 έρχεται στα χρώματα Golden Hour και Blue Hour, τα οποία είναι κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα. Το HONOR Magic3 Pro έρχεται σε Xρυσό, Μαύρο και Λευκό, ενώ το HONOR Magic3 Pro+ έρχεται σε Κεραμικό Μαύρο και Κεραμικό Λευκό, προσφέροντας μια premium και κλασική εμφάνιση και αίσθηση.

    [caption id="attachment_70173" align="alignnone" width="1000"] Photo Credit: © Honor Device Co., Ltd. 2020-2021[/caption]

    Η σειρά HONOR Magic3 θα είναι πρώτα διαθέσιμη στην ηπειρωτική Κίνα. Η διαθεσιμότητα για άλλες παγκόσμιες αγορές θα ανακοινωθεί αργότερα, για αυτό μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

    Με πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από το επίσημο ΔΤ της HONOR.