Laptop Asus OLED με επεξεργαστές Intel® Core™: Η επιτομή της παραγωγικότητας!

    Οι φορητοί υπολογιστές ASUS OLED με επεξεργαστές Intel® Core™ προσφέρουν την ισχύ που χρειάζεσαι για να εξαντλήσεις τη δημιουργικότητά σου - φέρνοντας εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες.…

    ASUS-OLED-Better-Color
    Οι φορητοί υπολογιστές ASUS OLED με επεξεργαστές Intel® Core™ προσφέρουν την ισχύ που χρειάζεσαι για να εξαντλήσεις τη δημιουργικότητά σου - φέρνοντας εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες.
    Η ASUS ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες υπολογιστών που χρησιμοποίησαν οθόνες OLED στην επαγγελματική σειρά laptop. Πλέον, κάνει το επόμενο βήμα και παρουσιάζει την τεχνολογία OLED σε μεγαλύτερη γκάμα υπολογιστών, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να έχουν αυτή την μοναδική εμπειρία χρήσης και εικόνων με ζωντανά χρώματα. [caption id="attachment_82411" align="alignnone" width="800"] ©ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.[/caption] Και πως μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν αυτές οι εκπληκτικές οθόνες υψηλής πιστότητας - αποκομίζοντας μία ισχυρή, ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία φορητού υπολογιστή; Μα φυσικά με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Core™ και τα γραφικά Intel® Iris® Xe, ο συνδυασμός των οποίων εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις και ενισχύουν την παραγωγικότητα, όπου κι αν βρίσκεσαι!
    Ευελιξία και δημιουργικότητα!
    Προσφέροντας βελτιωμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και συνεργασίας για καλύτερη επικοινωνία, οι επεξεργαστές Intel® Core™ προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό δυνατοτήτων που σε κάνουν ασταμάτητο, επιτυγχάνοντας μία μοναδική ισορροπία μεταξύ ισχύος και κινητικότητας. [caption id="attachment_82412" align="alignnone" width="800"] ©ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.[/caption] Με την λεπτομέρεια και την ευρεία γκάμα χρωμάτων, όλες οι εικόνες στην OLED οθόνη της ASUS είναι απίστευτα ρεαλιστικές. Σχεδιαστές, φωτογράφοι, λάτρεις των ταινιών ή gamers, βλέπουν τα πάντα καλύτερα, με πιστοποίηση από την Pantone και με HDR True Black. Όλα αυτά ενισχύονται με τις νέες συναρπαστικές δυνατότητες των Windows® 11 και τους επεξεργαστές Intel® Core™, ώστε να απελευθερώσεις τη φαντασία σου και να εξερευνήσεις νέες δυνατότητες. Παρέχοντας 30% υψηλότερη φωτεινότητα σε σύγκριση με τις LCD οθόνες στο περιβάλλον εργασίας, κομψή σχεδίαση και χαμηλό βάρος, βελτιστοποιημένη ενεργειακή απόδοση και ιδανική διαχείριση των θερμοκρασιών, αθόρυβη λειτουργία, μεγάλη αυτονομία και εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, οι φορητοί υπολογιστές της ASUS με οθόνη OLED και επεξεργαστές Intel® Core™ σου επιτρέπουν να είσαι δημιουργικός πάντα και παντού!
    Μοναδικά χαρακτηριστικά
    #1 Εντυπωσιακές εικόνες Με πιστοποίηση από την Pantone και με HDR True Black. [caption id="attachment_82408" align="alignnone" width="800"] ©ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.[/caption] # 2 Μοναδικοί χρόνοι απόκρισης Με χρόνο απόκρισης 0,2ms, οι OLED οθόνες της ASUS μπορούν να προβάλλουν κρυστάλλινες εικόνες, χωρίς να υπάρχει κάποιο θόλωμα. [caption id="attachment_82446" align="alignnone" width="800"] ©ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.[/caption] # 3 Καλή φωτεινότητα για σωστή προβολή σε όλες τις συνθήκες φωτισμού Οι OLED οθόνες της ASUS παρέχουν 30% υψηλότερη φωτεινότητα σε σύγκριση με τις LCD οθόνες στο περιβάλλον εργασίας. [caption id="attachment_82445" align="alignnone" width="800"] ©ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.[/caption] #4 Λειτουργία Eye Care για όλους Διαθέτουν 70% λιγότερο μπλε φως, σε σύγκριση με τις LCD οθόνες, χωρίς να χαλάνε την απόδοση των χρωμάτων. [caption id="attachment_82444" align="alignnone" width="800"] ©ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.[/caption] Επεξεργασία βίντεο και φωτογραφίας, εφαρμογές γραφείου, μουσική ή ακόμα και τα παιχνίδια; Έλα στα καταστήματα Πλαίσιο ή μπες στο plaisio.gr και ανακάλυψε τον φορητο υπολογιστή ASUS που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου!