Infos & Tips για να διαλέξεις τη σωστή ετικέτα!

    Μπορεί στη ζωή να μη βάζεις ταμπέλες, όμως… κάποια πράγματα τις χρειάζονται! Να ξεκινήσουμε από το γραφείο και τα ράφια σου; Από τα κουτιά και τα ντοσιέ αρχειοθέτησης; Ή μήπως από το δέμα που θες να…

    box - 3
    Μπορεί στη ζωή να μη βάζεις ταμπέλες, όμως… κάποια πράγματα τις χρειάζονται!

    Να ξεκινήσουμε από το γραφείο και τα ράφια σου; Από τα κουτιά και τα ντοσιέ αρχειοθέτησης; Ή μήπως από το δέμα που θες να στείλεις στο… «παιδί που σπουδάζει στα ξένα»; Ετικέτες μπορείς να κολλήσεις στα ΠΑΝΤΑ. Για το λόγο αυτό, ο Plaisio Expert σου εξηγεί τα ΠΑΝΤΑ για τις ετικέτες και το πώς να βρεις την κατάλληλη.

    Διάλεξε ετικέτα ανάλογα με τη χρήση

    Οι ετικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε. Άλλοτε είναι υποχρεωτικές, όπως για παράδειγμα πάνω σε ένα δέμα, και άλλοτε απλώς… κάνουν την καθημερινότητά σου ευκολότερη.

    Α. Αποστολή Δεμάτων και Πακέτων

    Ετικέτες κατάλληλες για να καταγράψεις τα απαραίτητα στοιχεία και να συνοδεύσουν το δέμα που πρόκειται να αποστείλεις. Δες και μερικά tips που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα: #01 Ποια στοιχεία θα πρέπει να αναγράφονται; Πάνω στην ετικέτα θα πρέπει να αναγράφονται τα βασικά στοιχεία όπως όνομα και διεύθυνση αποστολέα, όνομα και διεύθυνση παραλήπτη, μέθοδος αποστολής, αλλά και κάποιες επιπλέον πληροφορίες που καθορίζονται από την εκάστοτε εταιρεία courier. #02 Σε ποιο σημείο του πακέτου πρέπει να τοποθετηθεί η ετικέτα; Οι ετικέτες αποστολής τοποθετούνται στο επάνω μέρος του πακέτου και οπωσδήποτε σε επίπεδη επιφάνεια. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια παλιά ετικέτα, φρόντισε να την αφαιρέσεις προτού αποστείλεις το δέμα.

    Β. Αποστολή Αλληλογραφίας

    Αν πρόκειται να στείλεις έναν κλειστό φάκελο σε κάποιον παραλήπτη και πάλι θα πρέπει να εξασφαλίσεις ότι θα φτάσει στα σωστά χέρια. Οι ετικέτες αλληλογραφίας κολλάνε πάνω στους φακέλους, συνοδεύοντας όλη την πορεία αποστολής τους, ενώ παράλληλα τους δίνουν και έναν επαγγελματικό χαρακτήρα. Αναλυτικές οδηγίες για το πως θα επιλέξεις το σωστό φάκελο μπορείς να βρεις εδώ.

     

    Γ. Γενική Χρήση

    Για τα κλασέρ σου που περιέχουν ένα σωρό έγγραφα... Τα κουτιά αρχειοθέτησης στο γραφείο... Τα συρτάρια. Μέχρι και για τα βαζάκια της κουζίνας! Με τις ετικέτες γενικής χρήσης μπορείς να οργανώσεις τα πράγματά σου και να διευκολύνεις τη διαδικασία της αρχειοθέτησης.

    Δ. CD / DVD

    Αυτού του τύπου οι ετικέτες δίνουν στα CD και τα DVD σου επαγγελματικό ύφος. Μπορείς να καταγράψεις όποια πληροφορία θες σχετικά με τον τίτλο, τον καλλιτέχνη, την ημερομηνία ή και το περιεχόμενο. Έτσι, μπορείς να τα αποθηκεύεις "με σειρά" για να βρίσκεις εύκολα αυτό που ψάχνεις κάθε φορά.

     

     

    Ε. Heavy Duty

    Είναι ετικέτες υψηλής ανθεκτικότητας που αντέχουν σε σκληρή χρήση και δε φθείρονται με το πέρασμα του χρόνου. Κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επηρεάζονται από δύσκολες συνθήκες, είναι ιδανικές για χώρους παραγωγής, αποθήκες, εξωτερικούς χώρους, αλλά και χώρους με υγρασία.

    ΣΤ. Removable

    Όπως φανερώνει και το όνομά τους, αυτές τις ετικέτες μπορείς να τις χρησιμοποιείς ξανά και ξανά. Βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι αφαιρούνται εύκολα, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κόλλας και χωρίς να καταστρέφονται. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να τις επαναχρησιμοποιήσεις, καθιστώντας τις μία πολύ οικονομική λύση για το σπίτι και το γραφείο.

     

    Διάλεξε ετικέτα ανάλογα με το μέγεθος

    Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Επίλεξε το κατάλληλο μέγεθος ετικέτας ανάλογα με το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το αντικείμενο που πρόκειται να την τοποθετήσεις. Για τις αποστολές τα πιο διαδεδομένα μεγέθη είναι τα παρακάτω: Και μετά από όλες αυτές τις πληροφορίες… άσε τη φαντασία σου ελεύθερη. Γιατί με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορείς να τυπώσεις ό,τι ετικέτα θες – με ό,τι χρώματα θες – και με το προσωπικό σου logo! Επιπλέον, μπορείς να έχεις πρόσβαση και σε έτοιμα templates online για να διαμορφώσεις γρήγορα και εύκολα τα φύλλα των ετικετών που θέλεις να εκτυπώσεις!

    Στο plaisio.gr θα βρεις ετικέτες 
    • Υψηλής ποιότητας εκτύπωσης
    • ΚΑΙ κατάλληλες για όλους τους εκτυπωτές (inkjet, laser, copier) !
    … Γιατί ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο No1 προορισμός σου!