Η καρέκλα σου εξομολογείται...

    Σε ξέρει καλά, σπιθαμή προς σπιθαμή. Εσύ ξέρεις τι θα έλεγε η καρέκλα σου για σένα, αν είχε φωνή; Είναι πάντα εκεί, να σε στηρίζει αναπαυτικά για ώρες. Κρατά καλά τα μυστικά, αλλά και το σώμα σου.…

    Μαθητική Καρέκλα
    Σε ξέρει καλά, σπιθαμή προς σπιθαμή. Εσύ ξέρεις τι θα έλεγε η καρέκλα σου για σένα, αν είχε φωνή;
    Είναι πάντα εκεί, να σε στηρίζει αναπαυτικά για ώρες. Κρατά καλά τα μυστικά, αλλά και το σώμα σου. Σε εμπνέει να συνεχίσεις, όπου άλλες θα σταματούσαν. Είναι το «ταίρι» σου κι εσύ ίσα που τη γνωρίζεις. Αυτό πρόκειται να αλλάξει, μιας κι η καρέκλα σου έχει κάτι να σου πει.

    Η Mrs. Home-OfficeΚαρέκλα Home Office

    Από την αρχή, σε προσέχω σε κάθε μικρό ή μεγάλο project. Σου στάθηκα βράχος στην πανδημία με το ατελείωτο WFH, κι όμως είμαι αναπαυτική σαν να κάθεσαι σε πούπουλα. Αγκαλιάζω το σώμα σου σπόνδυλο-σπόνδυλο, για να μην πονάς πουθενά όσες ώρες κι αν περνάς μπροστά στην οθόνη. Φοράω το καλύτερο ύφασμα mesh, για να μη σε «πνίγει» η ζέστη. Κι εσύ τώρα με αφήνεις για να πας πίσω στο γραφείο. Σε ΑΥΤΗ. Επειδή είναι πιο «επαγγελματίας», πιο business από εμένα. Κι εγώ μένω πίσω, να καλογερέψω, μαζεύοντας στοίβα τα ρούχα σου. Σε κάθε περίπτωση, εγώ είμαι εδώ για σένα, κάθε απόγευμα που γυρίζεις σπίτι και θες να χαλαρώσεις στην καρέκλα σου βλέποντας άλλο ένα...δύο, τρία, τέσσερα επεισόδια από την αγαπημένη σου σειρά.

    Η άλλη, η BusinessBusiness

    Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα της κυρίας από πάνω. Ναι, σε αγκαλιάζω περισσότερο, αλλά τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι εύκολη η αποστολή μου; Δε φαντάζεσαι σε τι απαιτήσεις πρέπει να ανταποκρίνομαι καθημερινά. Να είμαι δερμάτινη για να σου προσδίδω κύρος, αλλά και μοντέρνα, για να ταιριάζω με το design του γραφείου σου. Να έχω εργονομικό μηχανισμό, για να προσαρμόζομαι ακριβώς πάνω στο σώμα σου. Άλλη στήριξη στον αυχένα, άλλη στη μέση, άλλη στα χέρια, και με υποπόδιο. Κι όλα αυτά, για να διατηρώ τη στάση σου ακέραια & προστατευμένη. Για να είσαι παραγωγικός όση ώρα εργάζεσαι και να μη σε ενοχλεί κανένας πόνος. Σε όποια καρέκλα κι αν κάθεσαι, το ξέρεις πως μόνο εγώ συνδυάζω business & pleasure. Έτσι, πάντα σε μένα θα γυρνάς.

    Η GamerGaming καρέκλα

    Προσωπικά, εγώ μας θαυμάζω μαζί. Γιατί δεν είμαι απλά το ταίρι σου, είμαι ο σύμμαχός σου στη μάχη. Παρέα κατακτάμε κάθε πίστα, όσο δύσκολο κι αν είναι το level. Η δυναμική μας δίνει στο gaming άλλο νόημα. Εσύ κάθεσαι άνετα στον θρόνο σου κι εγώ κάνω ατμόσφαιρα για να σε βυθίζω στο παιχνίδι με τον RGB φωτισμό μου. Σου δίνω απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, με τον ρυθμιζόμενο μηχανισμό μου και τα αποσπώμενα μπράτσα, γιατί ξέρω ότι τη χρειάζεσαι όταν «ανάβουν τα αίματα». Η ύφασμά μου, σαν πανοπλία, είναι τόσο ανθεκτικό στη φθορά κι ο σκελετός μου στιβαρός για να αντέχει κάθε πρόκληση. Κι επειδή όταν παίζεις, λιώωωνεις με τις ώρες, η υποστήριξη μέσης & άκρων σε κρατάει ξεκούραστο, όση ώρα κι αν «καίγεσαι» να περάσεις την πίστα.

    Η MαθήτριαΜαθητική Καρέκλα

    Τι να πω κι εγώ, που πρέπει να ακολουθώ τα βήματά σου, και να μεγαλώνω μαζί σου; Ψηλώνεις τόσο γρήγορα! Αλλά όσο κι αν φτάσεις, εγώ θα σε καλύπτω. Και θα φροντίζω το σώμα σου να αναπτύσσεται σωστά. Να μην καμπουριάζεις πάνω από τα βιβλία. Να κάθεσαι αναπαυτικά, αλλά ταυτόχρονα να σε βοηθώ να συγκεντρώνεσαι στο μάθημά σου. Ξέρεις πότε χαίρομαι περισσότερο; Όταν θες μια δόση ξεγνοιασιάς και γυρνάς να κοιτάξεις εμένα! Γιατί με θαυμάζεις, με τα παιχνιδιάρικα σχέδια και τα ζωηρά χρώματά μου, και χαίρεσαι που είμαι η καλύτερή σου φίλη.

    Για να είμαστε σωστοί, ρωτήσαμε και τα Έπιπλα Γραφείου τι γνώμη έχουν...

    Παιδιά εμείς ούτε ψαχνόμαστε, ούτε μας λείπει κάτι. Μια χαρά γραφεία & βιβλιοθήκες είμαστε. Απλά για την εξυπηρέτηση ήρθαμε. Ειδικά στο Πλαίσιο, βρίσκουμε καρέκλες που μας ολοκληρώνουν έως και -36%! ΚΑΙ με τη δική τους υπηρεσία συναρμολόγησης από 9,90€. Πού αλλού να βρούμε τέτοια πρόταση; Όσο για τα μεταφορικά, ψάξαμε παντού – εδώ είναι δωρεάν, με παράδοση ακόμα και την επόμενη μέρα. Όλα τα σκέφτεται, δε μας τσεχνάει ποτέ.