Plaisio Blog

CES 2022 | Νέες συσκευές LG InstaView® με ThinQ™ Recipe!

Η LG Electronics σκοπεύει να κάνει τη ζωή στην κουζίνα πιο εύκολη από ποτέ με τις νέες συσκευές μαγειρικής, το LG InstaView® Double Oven Range και τον φούρνο μικροκυμάτων Over-the-Range!

Διαθέτοντας τις βασικές τεχνολογίες της εταιρείας, αυτές οι κορυφαίες συσκευές είναι οι πρώτες που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στη νέα υπηρεσία LG ThinQ™ Recipe (ισχύει για μοντέλα που διαθέτουν Scan to Cook. Οι υπηρεσίες και οι δυνατότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο ή την περιοχή).

Το Double Oven Range διαθέτει την τεχνολογία LG InstaView® που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το εσωτερικό της συσκευής, χτυπώντας απλά δύο φορές το τζάμι, φωτίζοντας το εσωτερικό, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την πόρτα και να χαθεί ο ζεστός αέρας. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση μαγειρικής για τα σύγχρονα σπίτια, με τα δύο προϊόντα να κάνουν το ντεμπούτο τους στην CES 2022 αυτή την εβδομάδα.

Photo Credit: © 2009-2021 LG Electronics

Η νέα σειρά φούρνων αξιοποιεί την τεχνολογία ProBake® Convection της LG για γρήγορο και με ακρίβεια μαγείρεμα χωρίς προθέρμανση, προσφέροντας νόστιμα, ομοιόμορφα μαγειρεμένα γεύματα κάθε φορά. Με τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και της ροής του αέρα, το ProBake προσφέρει τη δυνατότητα μαγειρικής σε λιγότερο χρόνο, ενώ είναι επίσης το βασικό στοιχείο στις λειτουργίες Air Fry και Air Sous Vide του φούρνου.

Το Air Fry επιτρέπει στους μάγειρες να δημιουργούν απολαυστικές, τραγανές τηγανητές λιχουδιές, χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερο λάδι, ενώ το Air Sous Vide εξασφαλίζει μαλακά, ζουμερά πιάτα σε λιγότερο χρόνο που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους, χάρη στην τεχνολογία UltraHeat™ Power Burner.

Ο φούρνος μικροκυμάτων LG Over-the-Range, αξιοποιεί την αποκλειστική τεχνολογία Steam Cook για την προετοιμασία φαγητών που είναι πιο ζουμερά, πιο υγιεινά και πιο νόστιμα. Το Slide-out ExtendaVent™ σε αυτόν τον premium φούρνο μικροκυμάτων είναι αποτελεσματικό στη μείωση της παρουσίας καπνού και των παρατεταμένων οσμών στην κουζίνα.

Photo Credit: © 2009-2021 LG Electronics

Επιπλέον, με το EasyClean interior, ο φούρνος είναι εύκολο για να διατηρηθεί καθαρός χάρη στην προηγμένη επίστρωση που αποτρέπει τη συγκέντρωση υπολειμμάτων από τα τρόφιμα και το λίπος, ενώ επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό μόνο με ένα υγρό πανί (διατίθεται μόνο σε μοντέλα αερίου). Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός της LG αποτυπώνεται με ακρίβεια στον ανοξείδωτο χάλυβα και το γυάλινο πάνελ του LG WideView™ Window.

Η νέα για το 2022 υπηρεσία LG ThinQ™ Recipe προσφέρει μία πιο ολοκληρωμένη και άνετη εμπειρία χρήσης, καθιστώντας όλες τις έξυπνες υπηρεσίες της κουζίνας και το περιεχόμενο της LG και των συνεργατών της συγκεντρωμένα όλα σε ένα μέρος. Με πρόσβαση μέσω της εφαρμογής ThinQ™ προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ψάξει, να σχεδιάσει, να αγοράσει και να μαγειρέψει, ακολουθώντας εκατοντάδες εύκολες συνταγές, συμπεριλαμβανομένων των λαχταριστών επιλογών από το SideChef, το Innit και το LG Originals Series – το τελευταίο προετοιμασμένο από τους ίδιους τους σεφ της LG που χρησιμοποιούν μόνο συσκευές μαγειρικής LG.

Photo Credit: © 2009-2021 LG Electronics

Με την υποστήριξη του SideChef, το ThinQ™ Recipe προσφέρει επίσης περισσότερες από 10.000 συνταγές που μπορούν να αγοράσουν οι χρήστες με ένα κλικ για την απόλυτη εμπειρία μαγειρικής στο σπίτι, μετατρέποντας μια συνταγή ή ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα γεύματος μέχρι την άμεση παραγγελία για τα απαραίτητα ψώνια από το παντοπωλείο μέσω της εφαρμογής του Walmart ή του Amazon Fresh (οι υπηρεσίες και οι δυνατότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο ή την περιοχή).

Σε συνεργασία με την AI start-up Foodspace Technology με έδρα τη Βοστώνη, το ThinQ™ Recipe ενσωματώνει επίσης τη λειτουργία Scan to Cook της LG που εξοικονομεί χρόνο, για σάρωση και αποστολή οδηγιών μαγειρέματος για επιλεγμένα κατεψυγμένα γεύματα.

Το Proactive Customer Care, η λύση εξυπηρέτησης πελατών με τεχνητή νοημοσύνη της LG, είναι επίσης προσβάσιμη μέσω της εφαρμογής ThinQ™. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης και βαθιάς μηχανικής μάθησης για την ανάλυση δεδομένων της απόδοσης των προϊόντων, μπορεί να στείλει στους χρήστες χρήσιμες ειδοποιήσεις και συμβουλές συντήρησης για να διατηρήσουν τη βέλτιστη λειτουργία των φούρνων LG με το πέρασμα του χρόνου (Η διαθεσιμότητα του Proactive Customer Care μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο ή την περιοχή).

Το LG InstaView® με ThinQ Recipe™ θα βρίσκεται στο virtual booth της LG στην CES 2022, η οποία ξεκινά στις 5 Ιανουαρίου.

Ό,τι χρειάζεσαι για να γίνεις «Master Chef» στην κουζίνα σου θα το βρεις στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr!

Photo Credit: © 2009-2021 LG Electronics

Με πληροφορίες από το ΔΤ της LG Electronics.

Avatar

Β. Ορφανίδης

Techie | Cinephile | Avid Gamer | Star Wars Fan | Whovian | Photographer | Coffee Addict | Biker