Apple: Final Cut Pro και Logic Pro στο iPad από τις 23 Μαΐου!

    Κάλλιο αργά παρά ποτέ: οι επαγγελματικού επιπέδου εφαρμογές Final Cut Pro και Logic Pro έρχονται στο iPad, με ένα φιλικό προς την αφή περιβάλλον εργασίας, σημαντικές βελτιώσεις, καθώς και υποστήριξη…

    Apple-iPad-FC-LP-Main
    Κάλλιο αργά παρά ποτέ: οι επαγγελματικού επιπέδου εφαρμογές Final Cut Pro και Logic Pro έρχονται στο iPad, με ένα φιλικό προς την αφή περιβάλλον εργασίας, σημαντικές βελτιώσεις, καθώς και υποστήριξη για Apple Pencil και Magic Keyboard/Smart Keyboard.
    Οι δύο εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple από τις 23 Μαΐου, έναντι 4,99 δολαρίων το μήνα ή 49 δολαρίων το χρόνο με δωρεάν δοκιμή ενός μήνα. Η all-in-one εφαρμογή για εγγραφή, ενοχρήστρωση και μίξη μουσικής Logic Pro θα μπορεί να εγκατασταθεί σε όσα μοντέλα διαθέτουν τσιπ A12 Bionic ή μεταγενέστερο, ενώ το — σαφώς πιο απαιτητικό — Final Cut Pro που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία, επεξεργασία και παραγωγή βίντεο υψηλής ποιότητας σε όσο μοντέλα διαθέτουν τσιπ M1 ή μεταγενέστερο. Σύμφωνα με τον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό, οι δύο εφαρμογές διαθέτουν ολοκαίνουριο περιβάλλον χρήσης, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώσουν τις ροές εργασίας τους με την αμεσότητα και τη διαισθητική του Multi-Touch. [caption id="attachment_98478" align="alignnone" width="800"] Copyright © 2023 Apple Inc.[/caption] Το Final Cut Pro για iPad εισάγει ένα σύνολο διαισθητικών εργαλείων (Jog Wheel, Magnetic Timeline, Live Drawing, Pro Camera Mode, Multicam Video Editing, Scene Removal Mask, Auto Crop, HDR backgrounds κ.ά.) για τους δημιουργούς βίντεο για εγγραφή, επεξεργασία, ολοκλήρωση και κοινή χρήση. Παράλληλα, το Logic Pro για iPad παρέχει μια πλήρη συλλογή εργαλείων (Sound Browser, Plug-in Tiles, Quick Sampler, Drum Machine Designer, Live Loops, Pro Mixer κ.ά.) για τη σύνθεση τραγουδιών, τη δημιουργία ρυθμών, την ηχογράφηση, την επεξεργασία και τη μίξη — επιτρέποντας στους χρήστες να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους με νέους τρόπους και σε ακόμη περισσότερα μέρη. [caption id="attachment_98479" align="alignnone" width="800"] Copyright © 2023 Apple Inc.[/caption] Ταυτόχρονα, η Apple θέλει να διαβεβαιώσει τους δημιουργούς ότι πρόκειται για πλήρως εξοπλισμένες εφαρμογές, οι οποίες παρέχουν απίστευτη ευελιξία για εργασία σε μουσική και βίντεο αλλά και εύκολη μεταφορά/επεξεργασία στις αντίστοιχες macOS εκδόσεις τους. Ποιο iPad σού ταιριάζει; Σε περιμένουμε στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr για να το ανακαλύψουμε μαζί και να το συνδυάσουμε με τα απαραίτητα αξεσουάρ για να απογειώσεις τη δημιουργικότητά σου!