TOP Τηλεοράσεις με... TOP Χαρακτηριστικά!

    Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την τηλεόρασή σου; Ή ετοιμάζεις έναν καινούργιο χώρο και θες να τον εξοπλίσεις με μία; Ακόμα κι αν θες να κάνεις μια αναβάθμιση σε ανάλυση ή ρυθμό ανανέωσης, είναι η ιδανική…

    τηλεοράσεις

    Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την τηλεόρασή σου; Ή ετοιμάζεις έναν καινούργιο χώρο και θες να τον εξοπλίσεις με μία; Ακόμα κι αν θες να κάνεις μια αναβάθμιση σε ανάλυση ή ρυθμό ανανέωσης, είναι η ιδανική στιγμή να κάνεις το βήμα και να πάρεις μια νέα συσκευή.

     

    Ο Plaisio Expert είναι εδώ για να σου παρουσιάσει τις TOP τηλεοράσεις με TOP χαρακτηριστικά και να μην ψάχνεσαι. Αφού σου αξίζει η καλύτερη!

     


     

    Samsung – Σειρά S95B

    Samsung S95B 

     

    Οι τηλεοράσεις S95B της Samsung έρχονται με όλες τις προηγμένες τεχνολογίες που θα μπορούσες να ζητήσεις. Έχει OLED πάνελ για απόλυτο μαύρο και Quantum HDR 1500 για ακριβή και ρεαλιστικά χρώματα στις προβολές σου. Παράλληλα, χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή Neural Quantum Processor 4K ανταποκρίνεται και αποδίδει άμεσα, στο έπακρο, ό,τι και αν της ζητήσεις! Είσαι gamer; Έρχεται με 4K ανάλυση στα 120Hz για να παίξεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια πιο ομαλά από ποτέ. Ο μινιμαλιστικός της σχεδιασμός σίγουρα θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα μπορέσει να «ενταχθεί» εύκολα στο σαλόνι σου. 

     

     

    LG – Σειρά C26

    LG OLED Evo 

     

    Η κορυφαία σειρά C26 της LG υπόσχεται μοναδική απόδοση χρωμάτων. Πως; Χάρη στο OLED πάνελ, το HDR 10 PRO και τον επεξεργαστή α9 Gen5 AI Processor 4K, θα έχεις τα αποτελέσματα που θες ακόμα και αν είσαι από τους πιο απαιτητικούς. Απόλαυσε τις αγαπημένες σου σειρές ή ταινίες με απόλυτο μαύρο, σε 4K ανάλυση. Όσο για τον ήχο; Συνδυάζει Dolby Vision IQ και Dolby Atmos για μια καθηλωτική εμπειρία θέασης! Παράλληλα, υποστηρίζει Nvidia G-Sync, AMD FreeSync Premium και VRR για να απογειώσεις τα gaming sessions σου με μόλις 0.1ms χρόνο απόκρισης, καθαρή και ομαλή εικόνα. Δεν τελειώσαμε εδώ! Χάρη στο webOS, έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις πανεύκολα όλες τις streaming εφαρμογές που χρησιμοποιείς.  

     

    Sony – A83J

    Sony Bravia XR 

     

    Αν είσαι… «Σονάκιας» και θες να κάνεις σετάκι την τηλεόραση με το PlayStation σου, τσέκαρε τη σειρά A83J. Έρχεται με τη δύναμη του επεξεργαστή Cognitive Processor XR των νέων BRAVIA XR και χρησιμοποιεί μια μέθοδο που ξεπερνά τη συμβατική τεχνητή νοημοσύνη! Η τεχνολογία XR OLED Contrast ρυθμίζει τη φωτεινότητα για να αντικατοπτρίζει αυτά που βλέπεις εξασφαλίζοντάς σου την καλύτερη δυνατή θέαση. Ο ήχος σου αγγίζει τον… κινηματογράφο με τη βελτιωμένη τεχνολογία Acoustic Surface Audio+ με surround ήχο και μεγαλύτερη ακρίβεια στην «προέλευσή» του. Με λειτουργικό σύστημα το Google TV, έχεις πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σου εφαρμογές, ενώ μπορείς να «πετάξεις» από το κινητό σου στην τηλεόραση ό,τι θες μέσω του ενσωματωμένου Chromecast.  

     

    Samsung – The Frame

    Τηλεοράσεις Samsung - The Frame 

     

    Αν για εσένα το TOP χαρακτηριστικό της τηλεόρασης είναι η εμφάνιση, τότε η σειρά The Frame της Samsung θα σε καλύψει πλήρως. Ο λόγος; Πολύ απλός! Ντουμπλάρει και σαν έργο τέχνης. Η συγκεκριμένη σειρά της εταιρείας, σου δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσεις το πλαίσιο της τηλεόρασης και να το «ντύσεις» με άλλα πλαίσια. Είτε θες να θυμίζει ξύλο, είτε κάτι πιο μίνιμαλ, η εγκατάστασή τους γίνεται εύκολα. Και για να θυμίζει ακόμα περισσότερο έναν πίνακα; Η οθόνη έχει χαμηλή αντανάκλαση μιας και είναι ματ! Αν νομίζεις πως όλα αυτά έχουν «επιπτώσεις» στην υπόλοιπη συσκευή, ξανασκέψου το! Έχει ανάλυση 4K (εκτός της έκδοσης των 32” που έρχεται με Full HD) σε QLED πάνελ με τα μικροσκοπικά Quantum Mini LED να αποδίδουν με ακρίβεια τα μαύρα και τα λευκά! Με λειτουργικό σύστημα Tizen, όλες οι απαραίτητες εφαρμογές θα είναι εκεί.  

     

    Samsung – QN800B

    Samsung Neo QLED 8K 

     

    Είμαστε σίγουροι πως εσένα που σου αρέσουν οι αριθμοί στις τηλεοράσεις, θα σου αρέσει και η συγκεκριμένη. Η σειρά QN800B της Samsung έρχεται να… «τερματίσει» το κοντέρ με TOP ανάλυση που αγγίζει τα 8K. Χρησιμοποιεί QLED πάνελ για να έχεις τέλεια απόδοση χρωμάτων. Και φυσικά όλη αυτή η ανάλυση, απαιτεί και τον αντίστοιχο επεξεργαστή! Με το Neural Quantum Processor 8K να δίνει τη «δύναμη» που χρειάζεται. Αν είσαι gamer, ακόμα καλύτερα! Χάρη στο Motion Xcelerator Turbo, έχεις ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία AMD FreeSync Premium Pro, το παιχνίδι σου παίρνει άλλη διάσταση!

     

     

    Τι περιμένεις λοιπόν; Επίλεξε μία από τις TOP τηλεοράσεις για να απογειώσεις την εμπειρία σου, είτε βλέπεις σειρές και ταινίες, είτε παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια.