Ακυρώνεται το Microsoft Build, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά online εξαιτίας του κορωνοϊού

    Οι ακυρώσεις των τεχνολογικών - και προφανώς όχι μόνο - event έρχονται βροχή και σήμερα σειρά είχε η Microsoft η οποία και ανακοίνωσε πως το συνέδριο Microsoft Build που πραγματοποιεί για τους…

    microsoft_build_2020_main
    Οι ακυρώσεις των τεχνολογικών - και προφανώς όχι μόνο - event έρχονται βροχή και σήμερα σειρά είχε η Microsoft η οποία και ανακοίνωσε πως το συνέδριο Microsoft Build που πραγματοποιεί για τους developers, δεν θα πραγματοποιηθεί φυσικά παρά αποκλειστικά online. Η έξαρση της επιδημίας του κορωνοϊού σε παγκόσμιο επίπεδο έχει ως αποτέλεσμα τέτοια μεγάλα event να ακυρώνονται μιας και είναι προφανώς επικίνδυνα για την ασφάλεια των παρευρισκομένων και στη συνέχεια των οικογενειών και κοινωνικών επαφών τους. Έτσι το Microsoft Build δεν θα πραγματοποιηθεί στο Seattle των ΗΠΑ 19 έως 21 Μαΐου, αλλά όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθεί σε ψηφιακή μορφή, αποκλειστικά online. Την δήλωση για την ακύρωση του event έκανε εκπρόσωπος της Microsoft στο The Verge ο οποίος και δήλωσε ότι με την ασφάλεια της κοινότητας να βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα και τις συστάσεις από την Πολιτεία της Washington η απόφαση για την Microsoft ήταν μονόδρομος και έτσι το Microsoft Build θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά ψηφιακά αντί για φυσικά. Περισσότερες πληροφορίες δεν ανακοινώθηκαν, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες ώστε να υπάρξουν λεπτομέρειες για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν.
    H Microsoft και άλλες εταιρείες έχουν ήδη ζητήσει από τους εργαζόμενους σε αυτές να μην προσέρχονται στα γραφεία των εταιρειών αλλά να εργάζονται από το σπίτι τους, σε μια προσπάθεια περιορισμού των κρουσμάτων κορωνοϊού.