Ζήστε μια πιο υγιεινή ζωή με τους ψυγειοκαταψύκτες της LG

    Η LG Electronics (LG) ενθαρρύνοντας τους καταναλωτές να υιοθετήσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες και αναγνωρίζοντας ότι οι πρώτες ύλες αποτελούν το κύριο συστατικό για μια ισορροπημένη διατροφή,…

    lg_refrigerators2
    Η LG Electronics (LG) ενθαρρύνοντας τους καταναλωτές να υιοθετήσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες και αναγνωρίζοντας ότι οι πρώτες ύλες αποτελούν το κύριο συστατικό για μια ισορροπημένη διατροφή, διαθέτει μια ευρεία σειρά ψυγειοκαταψυκτών, που συμβάλλουν στη συντήρηση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι ψυγειοκαταψύκτες της LG διαθέτουν την τεχνολογία LINEAR Cooling, που περιορίζει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας στο ψυγείο, διατηρώντας τα τρόφιμα όσο το δυνατόν πιο φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην ‘έξυπνη’ κατανάλωση. Ακόμη, με την τεχνολογία DoorCooling+ επιτυγχάνεται έως και 32%* πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη, διατηρώντας τη ‘ζωντάνια’ των τροφίμων. Επιπλέον, η τεχνολογία FRESHBalancer εξασφαλίζει τη βέλτιστη υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά, ανάλογα με τη λειτουργία που έχετε ρυθμίσει. Παράλληλα, μέσω του FRESHConverter μπορείτε να ορίσετε τη βέλτιστη θερμοκρασία ανά τύπο τροφίμων, διατηρώντας έτσι σε άριστη κατάσταση το κρέας, τα ψάρια και τα λαχανικά αντίστοιχα.

    *Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του επάνω καλαθιού από 24,8 ℃ σε 8 ℃ μεταξύ του μοντέλου Non-DoorCooling+ (GBB60NSZHE) και DoorCooling+ (GBB72NSDFN) της LGE.