Υιοθετήστε έναν πιο οικολογικό και υγιεινό τρόπο ζωής με τις οικιακές συσκευές της LG

  H LG διαθέτει μία σειρά οικιακών συσκευών που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και νερού, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ευημερία του καταναλωτή και την καινοτομία για μία καλύτερη και πιο εύκολη…

  lg_refrigerators_0
  H LG διαθέτει μία σειρά οικιακών συσκευών που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και νερού, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ευημερία του καταναλωτή και την καινοτομία για μία καλύτερη και πιο εύκολη ζωή. Με το εύρος των οικιακών συσκευών της LG, όπως το ψυγείο ντουλάπα LG InstaView, τον  ψυγειοκαταψύκτη ενεργειακής κλάσης Α και τα πλυντήρια πιάτων, οι πιο βιώσιμες και υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητα, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, η ‘καρδιά’ του σπιτιού, η κουζίνα, μπορεί να αποκτήσει ακόμα πιο οικολογικό χαρακτήρα με τις επιλογές που προσφέρει η LG. Συγκεκριμένα, το ψυγείο ντουλάπα LG InstaView διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες που διατηρούν τη φρεσκάδα των τροφίμων για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

  Το LG InstaView φωτίζει το εσωτερικό του ψυγείου με μόλις δύο γρήγορα «χτυπήματα» στο διαφανές γυάλινο πάνελ, έτσι μπορείτε να δείτε τον εσωτερικό χώρο χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την πόρτα. Παράλληλα, η λειτουργία Door-in-Door μειώνει την απώλεια του ψυχρού αέρα, παρέχοντας άμεση πρόσβαση στα προϊόντα που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Επιπλέον, η τεχνολογία LG ThinQ™ επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την κατανάλωση ενέργειας, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, εάν τυχόν η πόρτα του ψυγείου έχει μείνει ανοιχτή, ή ακόμη και να προσαρμόσουν τη φωτεινότητα του εσωτερικού φωτισμού ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

  Στην κατηγορία των ψυγειοκαταψύκτων, το μοντέλο GBB92STBAP διαθέτει ενεργειακή κλάση Α, αποτελώντας την απόλυτη  βιώσιμη επιλογή. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά για μεγαλύτερο διάστημα, εξοικονομώντας περισσότερη ενέργεια και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα.

  Τέλος, με τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash, μπορείτε να αφιερώνετε χρόνο στις στιγμές που αξίζουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να εξοικονομείτε χρόνο από το πλύσιμο των πιάτων, κάνοντας τη ζωή σας στην κουζίνα ευκολότερη. Η τεχνολογία QuadWash™, εξασφαλίζει τον μέγιστο και καθολικό καθαρισμό σε όλες τις σχάρες με λιγότερη χρήση νερού εφόσον δεν χρειάζεται πρόπλυση, ενώ  χάρη στην τεχνολογία True Steam™, τα πιάτα γίνονται ακόμα πιο αστραφτερά, καθώς ο ατμός απλώνεται σε όλη την επιφάνεια του σκεύους. Μεταξύ των ιδιαίτερων και προηγμένων χαρακτηριστικών του είναι και ο κινητήρας Inverter Direct Drive της LG, που σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα να είναι αθόρυβος και να εξασφαλίζει αξιοπιστία και υψηλή ενεργειακή απόδοση. https://www.youtube.com/watch?v=kipaMsID-Wg