Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack): Μείνετε συνδεδεμένοι με το  Wi-Fi 6

    Σχεδιασμένο για να δίνει ενέργεια στις smart συσκευές όλου του σπιτιού, το ολοκαίνουργιο Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) προσφέρει δυνατή και αξιόπιστη Dual-Band Wi-Fi 6 κάλυψη σε χώρους μέχρι και…

    Xiaomi-Mesh-System-AX3000-2
    Σχεδιασμένο για να δίνει ενέργεια στις smart συσκευές όλου του σπιτιού, το ολοκαίνουργιο Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) προσφέρει δυνατή και αξιόπιστη Dual-Band Wi-Fi 6 κάλυψη σε χώρους μέχρι και 4.000 τμ. Παράλληλα μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα 254 συνδεδεμένες συσκευές. Ανεξάρτητα από το πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες αλλά και σε λειτουργία, η συσκευή προσφέρει ιδανική απόδοση και μειωμένη καθυστέρηση με διαμόρφωση 1024QAM καθώς και υποστήριξη τεχνολογίας OFDMA και 2 x 2 MIMO.

    Το έξυπνο σύστημα mesh υποστηρίζει επίσης αλλαγή δικτύου ώστε να εξασφαλίζει άνετη λειτουργία, καθώς οι χρήστες μετακινούνται σε διαφορετικά δωμάτια. Η συσκευή μπορεί ακόμη και να ξεκινήσει μια διαδικασία αυτο-επιδιόρθωσης για την αναδιοργάνωση του δικτύου κάθε φορά που εντοπίζεται μια συσκευή εκτός σύνδεσης, διατηρώντας τους χρήστες συνδεδεμένους στο Wi-Fi 6 όλη την ώρα.