Work & Play με τα νέα Samsung Galaxy Note20/Note20 Ultra!

    Με επαγγελματικό ύφος, μικρότερα πλαίσια, μειωμένη οπή κάμερας και ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια για καθηλωτική εμπειρία προβολής, τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy Note - Note20 και Note20 Ultra - σου…

    3529452-Tile-6
    Με επαγγελματικό ύφος, μικρότερα πλαίσια, μειωμένη οπή κάμερας και ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια για καθηλωτική εμπειρία προβολής, τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy Note - Note20 και Note20 Ultra - σου επιτρέπουν να συλλάβεις και να επεξεργαστείς τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου με τον πιο εύκολο και δημιουργικό τρόπο! Συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy Note20 έρχεται με επίπεδη οθόνη sAMOLED Plus FHD+ 6,7" και ρυθμό ανανεωσης στα 60Hz, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, πανίσχυρο 8πύρηνο επεξεργαστή Exynos 990 (με χρονισμό έως 2,73GHz), 8GB μνήμης LPDDR5, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 256GB (UFS 3.1), ηχεία AKG, μπαταρία 4300mAh με υποστήριξη υπερταχείας φόρτισης (25W), πιστοποίηση ΙΡ68 για μεγαλύτερη αντοχή, υποδοχή USB-C, λειτουργικό σύστημα Android 10 με περιβάλλον χρήσης OneUI 2.5 και φυσικά, υποστήριξη γραφίδας S Pen. Το τριπλό σύστημα κάμερας αποτελείται από υπερευρυγώνιο φακό και αισθητήρα 12ΜΡ F2.2, τηλεφακό με αισθητήρα 64ΜΡ F2.0 και κύρια κάμερα στα 12MP F1.8 OIS, ενώ η selfie κάμερα της συσκευής είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα 10MP F2.2. Αντίστοιχα, το «μεγαλύτερο» Samsung Galaxy Note20 Ultra διαφοροποιείται σε αρκετά σημεία: έρχεται με κυρτή οθόνη Dynamic AMOLED 2X WQHD+ 6,9" και ρυθμό ανανεωσης στα 120Hz, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, πανίσχυρο 8πύρηνο επεξεργαστή Exynos 990 5G και 12GB μνήμης LPDDR5 για κορυφαίες επιδόσεις, 256GB/512 εσωτ. επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1 (έως και 1ΤΒ με κάρτα microSD) και μπαταρία 4.500mAh. To σύστημα κάμερας που ενσωματώνει ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα, με κύρια κάμερα 108ΜP F1.8 OIS και Laser AF για άμεση εστίαση, υπερευρυγώνια με αισθητήρα 12ΜΡ F2.2, τηλεφακό με αισθητήρα 12ΜΡ και δυνατότητα Space Zoom 5x/50x (οπτικό/υβριδικο), καθώς και αναγνώριση βάθους (μέσω Laser AF). Και οι δύο συσκευές προσφέρουν δυνατότητα λήψης με Artistic AI, εστίαση Space Zoom για ζωντανές φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρεια με 8K Video Snap, βίντεο επαγγελματικών προδιαγραφών 8Κ, προηγμένο AI Live Focus Video, Super Steady 2ης γενιάς και Night Hyperlapse απογειώνει τις λήψεις σου, σε φωτογραφίες και βίντεο, ημέρα ή νύχτα. Τόσο ρεαλιστικό, όσο ένα πραγματικό στυλό, το ανανεωμένο S Pen προσφέρει μειωμένο χρόνο απόκρισης (26ms) για πιο φυσικό αποτέλεσμα, 5 νέες κινήσεις (Air Actions) για περισσότερο έλεγχο, αυτόματη στοίχηση μέσω ΑΙ και χειρόγραφες σημειώσεις με την εμπειρία χρήσης Galaxy Note.

    Power to Work!

    Όπως και με ένα υπολογιστή, ίσως και καλύτερα, τα Galaxy Note20|Note20 Ultra είναι σχεδιασμένα για να απογειώσουν την καθημερινότητά σου, φερνοντας στα χέρια σου μία εξαιρετική σουίτα επιλογών. Προσφέροντας απρόσκοπτη εμπειρία με το Windows PC σου, με μεταφορά αρχείων και συντομεύσεις, συγχρονισμό με τα Microsoft Notes, Audio Bookmarks, εισαγωγή και μετατροπή αρχείων αλλά και χειρόγραφες σημειώσεις (βλ. Samsung Notes), έχεις μία μοναδική ποικιλία λειτουργιών για να βελτιώσεις τον τρόπο που εργάζεσαι!

    O ταχύτερος επεξεργαστής σε ένα Note!

    Αξιοποιώντας τον πανίσχυρο επεξεργαστή Exynos 990 και την Mali-G77 MP11 GPU, τα Galaxy Note20/Note20 Ultra προσφέρουν σημαντικές βελτιώσεις: ταχύτερη φόρτωση των mobile games (~20s), βελτιστοποίηση στη διαχείριση της μπαταρίας και της θερμοκρασίας, βελτιστοποίηση του ήχου μέσω Bluetooth ακουστικών, βελτιστοποίηση κατά τη χρήση Bluetooth χειριστηρίων (π.χ. Xbox Controller) και WiFi Optimiser για μιεωμένη καθυστέρηση. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία Game Booster, τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και τη συνδεσιμότητα 5G/WiFi 6 (ανάλογα το μοντέλο) επαναπροσδιορίζει το mobile gaming! Με την ασύρματη σύνδεση DeX, το smartphone σου μεταμορφώνεται σε touchpad (αναγνωρίζοντας διάφορες κινήσεις των δακτύλων), σου επιτρέπει να εργαστείς και σε σύο οθόνες και μπορεί να συνδεθεί με ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο για να χειρίζεσαι το DeX στην Smart TV σου. Παράλληλα, με τη λειτουργία Nearby Share έχεις τη δυνατότητα να κάνεις εύκολο διαμοιρασμό αρχείων (φωτό, βίντεο κ.α.) ανάμεσα σε συσκευές Android, μέσα από το WiFi Direct.