Σταγόνες Ζωής, με αγάπη από το Πλαίσιο

    Η πρωτοβουλία εθελοντικής αιμοδοσίας από τους #plaisiopeople, δίνει αίμα & ζωή στους #plaisiopeople και τις οικογένειές τους. Μία σταγόνα, γεμάτη αγάπη, δίνει ελπίδα. Πολλές σταγόνες, όλες μαζί,…

    #plaisiopeople
    Η πρωτοβουλία εθελοντικής αιμοδοσίας από τους #plaisiopeople, δίνει αίμα & ζωή στους #plaisiopeople και τις οικογένειές τους.
    Μία σταγόνα, γεμάτη αγάπη, δίνει ελπίδα. Πολλές σταγόνες, όλες μαζί, δίνουν ζωή. Στο Πλαίσιο, με μια πράξη αγάπης όπως η εθελοντική αιμοδοσία, δίνουμε ζωή στις οικογένειές μας και σε όσους από εμάς το χρειάζονται. Από το 2016, η πρωτοβουλία «Σταγόνες Ζωής» στηρίζει άμεσα & έμπρακτα τους #plaisiopeople, σε κάθε ανάγκη τους για αίμα. Μέσα από ένα στρατηγικά δομημένο πλάνο αιμοδοσιών καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, συγκεντρώνουμε στο μέγιστο κάθε δυνατή προσφορά αίματος. Οι δομές που συμμετέχουν διαδοχικά είναι οι Direct, HQ & Logistics, καθώς και τα καταστήματα.Σταγόνες Ζωής_Άτρακτος Συγκεκριμένα, 231 εθελοντές μας πρόσφεραν Σταγόνες Ζωής εντός του 2022. Έτσι, η προσφορά τους ενίσχυσε την τράπεζα αίματος του Πλαισίου με περισσότερες από 150 φιάλες αίματος. Η πρωτοβουλία συνεχίζεται, με την πρώτη αιμοδοσία του 2023 να πραγματοποιείται στο τμήμα Direct. Η αμέσως επόμενη είναι προγραμματισμένη για τα τέλη Μαρτίου κι αφορά τις δομές HQ & Logistics στη Μαγούλα.#plaisiopeople_Σταγόνες Ζωής Το πλάνο μας συνεχίζει δυναμικά καθ’ όλη τη χρονιά, με νέες δράσεις αιμοδοσίας για τα Καταστήματά μας, μέσα στον Μάιο, κι αργότερα εντός του έτους.
    Όλοι μαζί, κάνουμε μια πράξη αγάπης και δίνουμε ζωή! Αν είσαι κι εσύ ένας από εμάς, τους #plaisiopeople, μάθε τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας και πώς μπορείς να συμμετέχεις εδώ.