Save The Date: Galaxy Unpacked 2023 την 1η Φεβρουαρίου!

    Η Samsung ανακοίνωσε ότι φέτος, η καθιερωμένη εκδήλωση Galaxy Unpacked, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου του 2023.   Με το σύνθημα «Έρχονται επικές νύχτες», η Samsung μας προσκαλεί να…

    1500x500-SGUPKD-JAN23
    Η Samsung ανακοίνωσε ότι φέτος, η καθιερωμένη εκδήλωση Galaxy Unpacked, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου του 2023.

     

    Με το σύνθημα «Έρχονται επικές νύχτες», η Samsung μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τα πιο προηγμένα Samsung Galaxy μέχρι σήμερα. Εφοδιασμένα με τις τελευταίες τεχνολογίες, θα μας επιτρέψουν να απαθανατίζουμε τις αγαπημένες μας στιγμές και να τις μοιραζόμαστε με επικούς τρόπους. Επιπλέον, τα νέα Samsung Galaxy θα μας κάνουν να «ξανασκεφτούμε τι μπορεί να κάνει ένα smartphone».

     

     

    Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας:  Η νέα εποχή καινοτομίας Galaxy καταφθάνει. Οι καινοτομίες της Samsung έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν απίστευτες δυνατότητες, σήμερα και αύριο.

     

    “Share the Epic”: Ετοιμαστείτε να μοιραστείτε την πιο επική εμπειρία τεχνολογίας

     

    Η νέα σειρά Galaxy S αποτελεί την επιτομή της premium εμπειρίας τεχνολογίας και, θέτοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, επαναπροσδιορίζει την έννοια του Επικού.

     

    Έρχονται επικές νύχτες. Όταν ζείτε επικές στιγμές, θέλετε να τις μοιράζεστε. Οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις μας, σας φέρνουν τα πιο ανεπτυγμένα Samsung Galaxy μέχρι σήμερα, για να μπορείτε να απαθανατίζετε τις στιγμές σας και να τις μοιράζεστε με επικούς τρόπους. Σκεφτείτε ξανά τι μπορεί να κάνει ένα smartphone. Κλείστε τη θέση σας για μία επική εμπειρία, σήμερα.

     

    Την 1η Φεβρουαρίου, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, η Samsung Electronics θα πραγματοποιήσει δια ζώσης το Unpacked Event στο Σαν Φρανσίσκο, στις 20:00 (τοπική). Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο Samsung.com/gr και από το επίσημο κανάλι της εταιρείας, στο YouTube.

     
    Share the Epic: Συντονιστείτε την Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου στις 20.00 (τοπική), στο Plaisio Blog για να παρακολουθήσετε το Galaxy Unpacked 2023 και να γνωρίσετε τις νέες Galaxy συσκευές!