Samsung Galaxy Note10: Σχεδιασμένο για μία premium εμπειρία!

    Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, στη Νέα Υόρκη, η Samsung αποκάλυψε την τελευταία προσθήκη στη σειρά Galaxy Note - Galaxy Note10 - το οποίο συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με την πανίσχυρη απόδοση και τα…

    N10_5
    Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, στη Νέα Υόρκη, η Samsung αποκάλυψε την τελευταία προσθήκη στη σειρά Galaxy Note - Galaxy Note10 - το οποίο συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με την πανίσχυρη απόδοση και τα εργαλεία παραγωγικότητας, αντλώντας έμπνευση από μια νέα γενιά καταναλωτών που ισορροπεί την επαγγελματική και την προσωπική ζωή. Για πρώτη φορά, το Galaxy Note κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη οθόνης, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν τη συσκευή που τους ταιριάζει καλύτερα: το Galaxy Note10, το πιο συμπαγές Note μέχρι στιγμής, έρχεται με κινηματογραφική Dynamic AMOLED Infinity-O FHD+ 0θόνη 6.3" (2280x1080 με 401ppi), ενώ το Galaxy Note10+ ενσωματώνει μία Quad HD+ Dynamic AMOLED Infinity-O οθόνη 6.8" (3040×1440 με 498ppi) - τη μεγαλύτερη - μέχρι σήμερα - οθόνη σε Note, παραμένοντας εύκολο στο κράτημα και στη χρήση. Η Dynamic AMOLED Infinity-O οθόνη εκτείνεται από άκρη σε άκρη (edge-to-edge), δεν έχει σχεδόν καθόλου πλαίσιο. Με πιστοποίηση HDR10+ και Dynamic Tone Mapping, οι φωτογραφίες και τα βίντεο προβάλλονται φωτεινότερα και με μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων (σε σύγκριση με προηγούμενες Note συσκευές). Παράλληλα, η μικρή οπή στο κέντρο της οθόνης για την εμπρόσθια κάμερα, είναι ανεπαίσθητη και κεντραρισμένη για μια ισορροπημένη εμφάνιση.

    Παραγωγικότητα για την αξιοποίηση κάθε στιγμή

    Το Galaxy Note10 φέρνει νέες δυνατότητες και στο επανασχεδιασμένο S Pen. Οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν σημειώσεις, να μετατρέψουν τα χειρόγραφά τους σε ψηφιακό κείμενο (μέσω του Samsung Notes) και να το αποθηκεύσουν σε διαφορετικές μορφές αρχείων - όπως το Microsoft Word. Αν θέλουν, μπορούν να εξατομικεύσουν τις σημειώσεις τους μικραίνοντας, μεγαλώνοντας ή αλλάζοντας το χρώμα ή το ύφος της γραμματοσειράς. Mε την προσθήκη Gestures, το νέο S Pen επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν συγκεκριμένες λειτουργίες της συσκευής, ενώ με την παραχώρηση πρόσβασης στο SDK (Software Development Kit), οι developers θα μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένους ελέγχους, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές ή την κάμερα της συσκευής με χειρονομίες.

    Samsung DeX και σύνδεση με Windows

    Το Galaxy Note10 διευρύνει τις δυνατότητες του Samsung DeX, επιτρέποντας τους χρήστες να δουλεύουν ευκολότερα μέσω του smartphone τους και του υπολογιστή τους, PC ή Mac. Με μια απλή σύνδεση (μέσω USB Type-C), οι χρήστες μπορούν να κάνουν drag & drop αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη και να χειριστούν Android mobile apps με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή τους, ενώ τα αρχεία τους παραμένουν ασφαλή, υπό το «άγρυπνο μάτι» του λογισμικού ασφαλείας Samsung Knox. Η νέα ναυαρχίδα της Samsung ενσωματώνει λειτουργία Link to Windows, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδεθούν στο Windows 10 PC τους με ένα κλικ, προκειμένου να δουν ειδοποιήσεις, να στείλουν ή να λάβουν μηνύματα αλλά και να δουν φωτογραφίες ή βίντεο, χωρίς να διακόψουν τη ροή της εργασία τους για να ελέγξουν το smartphone τους.

    Pro-Grade Camera

    Συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία, το Galaxy Note10 αναβαθμίζει το mobile videography και τη φωτογραφία, επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν λήψεις και να μαγνητοσκοπούν βίντεο επαγγελματικού επιπέδου, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό, ενώ η λειτουργία Night Mode είναι πλέον διαθέσιμη και στην εμπρόσθια κάμερα. Με τη λειτουργία Live Focus Video είναι σε θέση να αλλάζουν την αίσθηση βάθους πεδίου (bokeh) σε πραγματικό χρόνο, εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο θέμα, ενώ με τη νέα λειτουργία Zoom in Mic μπορούν να απομονώνουν τον περιβάλλοντα ήχο και να εστιάσουν στο επιθυμητό θέμα, δυναμώνοντας την ένταση. Τέλος, η νέα και ανανεωμένη λειτουργία Super Steady σταθεροποιεί τις λήψεις και είναι διαθέσιμη και κατά τη λειτουργία Hyperlapse, προσφέροντας σταθερά time-lapse βίντεο. Μετά την καταγραφή του βίντεο, οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν το περιεχόμενο στη στιγμή απευθείας από το Galaxy Note10, χρησιμοποιώντας τον εξελιγμένο Video Editor σε συνδυασμό με το S Pen, επιλέγοντας εύκολα και με ακρίβεια τις στιγμές που θέλουν να επξεργαστούν.

    Επαυξημένη πραγματικότητα Reality και 3D Scanner

    To Galaxy Note10 ενσωματώνει εξελιγμένες λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) και 3D Scanner στην κάμερα, ξεδιπλώνοντας ένα νέο κόσμο δυνατοτήτων για τους δημιουργούς. Με τη λειτουργία AR Doodle και τη χρήση του S Pen, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν μια φωτογραφία, προσθέτοντας δυναμικές ζωγραφιές, εφέ ή και κίνηση. Με το 3D Scanner - μια επαναστατική πρωτιά για τη σειρά Note - η DepthVision κάμερα του Galaxy Note10+ μπορεί να αποτυπώσει και να σαρώσει ένα αντικείμενο, και να το μετατρέψει άμεσα σε κινούμενη τρισδιάστατη εικόνα.

    Απαράμιλλη απόδοση

    Με μόλις 30 λεπτά φόρτισης, το Galaxy Note10 διαρκεί μια ολόκληρη μέρα, υποστηρίζοντας έως και 45W ενσύρματης φόρτισης. Με το Wireless PowerShare, οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν ασύρματα τα Galaxy Watch, Galaxy Buds ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή υποστηρίζει το πρότυπο Qi.

    Game Booster με Τεχνητή Νοημοσύνη

    Με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των mobile games, η καλύτερη εμπειρία gaming είναι εφικτή μόνο με συσκευές κορυφαίων προδιαγραφών, όπως το Galaxy Note10. Διαθέτει το πιο λεπτό σύστημα ψύξης (Vapor Chamber Cooling System) στον κόσμο, το οποίο εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση, χωρίς να αλλοιώνει το μινιμαλιστικό σχεδιασμό της συσκευής. Με την τεχνολογία Game Booster, η οποία λειτουργεί με βάσει την Τεχνητή Νοημοσύνη, το Galaxy Note10 βελτιώνει την απόδοση και την κατανάλωση ενέργειας, ενώ με την υπηρεσία streaming PlayGalaxy Link P2P, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν το παιχνίδι τους από το σημείο που το άφησαν στο PC.

    Κορυφαίες Ταχύτητες

    Με δυνατότητες LTE και 5G συνδεσιμότητας, οι χρήστες του Galaxy Note10 μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις υψηλότερες ταχύτητες του παρόχου τους. Το Galaxy Note10 5G αξιοποιεί τις ταχύτητες των δικτύων επόμενης γενιάς, προσφέροντας streaming βίντεο υψηλής ανάλυσης, downloading περιεχομένου με κορυφαίες ταχύτητες και το streaming "graphics-heavy" παιχνιδιών σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν όλα όσα επιθυμούν, σε ασύλληπτη ταχύτητα! Διαθέσιμα από τις 23 Αυγούστου, το Galaxy Note10 θα έρθει στην ελληνική αγορά σε αποχρώσεις Aura Glow, Aura Black και Aura Pink, ενώ το GalaxyNote10+ σε Aura Glow, Aura White και Aura Black. Αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά των νέων Galaxy Note10 & Note10+ διαμορφώνονται ως εξής: Samsung Galaxy Note10
    • Οθόνη: 6.3” FHD+ Dynamic AMOLED Cinematic Infinity-O (2280 x 1080, 401ppi) με Gorilla Glass 6
    • Επεξεργαστής: 8πύρηνος Samsung Exynos 9825 στα 7nm (Max. 2.7 GHz + 2.4 GHz + 1.9 GHz)
    • Μνήμη RAM: 8GB
    • Αποθηκευτικός χώρος: 256GB
    • Κύρια Κάμερα: 12MP (wide) + 12MP (zoom) + 16MP (ultra-wide) + 3D ToF
    • Εμπρόσθια κάμερα: 10MP (Dual Pixel, Dual Aperture, Live Focus Video, Slow-motion)
    • Ηχεία: AKG με Dolby Atmos 3D Sound
    • In-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
    • Συνδεσιμότητα: WiFi 802.11ax, Bluetooth 5.0, GPS/GLONASS, NFC, 4G LTE
    • Λειτουργικό σύστημα: Android 9 Pie με One UI
    • Μπαταρία: 3500mAh με φορτιστή 25W Super Fast Charge, Powershare και Wireless Charging 2.0
    • Υποδοχή: USB Type-C (αφαιρέθηκε το headphone jack των 3.5mm)
    • Διαστάσεις: 71.8 x 151.0 x 7.9mm
    • Βάρος: 168gr
    • Πιστοποίηση IP68
    Samsung Galaxy Note10+
    • Οθόνη 6.8” WQHD+ Dynamic AMOLED Cinematic Infinity-O (3040 x 1080, 498ppi) με επικάλυψη Gorilla Glass 6
    • Επεξεργαστής: 8πύρηνος Samsung Exynos 9825 στα 7nm (Max. 2.7 GHz + 2.4 GHz + 1.9 GHz)
    • Μνήμη RAM: 12GB
    • Αποθηκευτικός χώρος: 256GB/512GB
    • Κύρια Κάμερα: 12MP (wide) + 12MP (zoom) + 16MP (ultra-wide) + 3D ToF
    • Εμπρόσθια κάμερα: 10MP (Dual Pixel, Dual Aperture, Live Focus Video, SuperSlow-motion)
    • Ηχεία: AKG με Dolby Atmos 3D Sound
    • In-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
    • Συνδεσιμότητα: WiFi 802.11ax, Bluetooth 5.0, GPS/GLONASS, NFC, 4G LTE
    • Λειτουργικό σύστημα: Android 9 Pie με One UI
    • Μπαταρία: 4300mAh με φορτιστή 45W Super Fast Charge, Powershare και Wireless Charging 2.0
    • Υποδοχή: USB Type-C (αφαιρέθηκε το headphone jack των 3.5mm)
    • Διαστάσεις: 77.2 x 162.3 x 7.9mm
    • Βάρος: 196g
    • Πιστοποίηση IP68