Samsung @ CES 2023 | Bespoke Infinite Line: Απόλυτη απόδοση, διαχρονικός σχεδιασμός!

  Το νέο ψυγείο Bespoke Infinite Line συνδυάζει premium αισθητική και χαρακτηριστικά που προσφέρουν άνεση και ευελιξία στις επιλογές αποθήκευσης, επιτρέποντας στο ψυγείο να εναρμονίζεται με τον τρόπο…

  SBIL-CES23-1
  Το νέο ψυγείο Bespoke Infinite Line συνδυάζει premium αισθητική και χαρακτηριστικά που προσφέρουν άνεση και ευελιξία στις επιλογές αποθήκευσης, επιτρέποντας στο ψυγείο να εναρμονίζεται με τον τρόπο ζωής των χρηστών.
  Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα την παγκόσμια κυκλοφορία του ψυγείου Bespoke Infinite Line σε επιλεγμένες αγορές σε όλο τον κόσμο. Μετά την αρχική κυκλοφορία του στην Ευρώπη, το ψυγείο Bespoke Infinite Line πρόκειται να διατεθεί και σε άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων το Μεξικό, η Ταϊλάνδη και η Αυστραλία έως το τέλος του έτους. Το νέο premium εντοιχισμένο ψυγείο της Samsung διατίθεται με μια ευρεία γκάμα επιλογών για ψύξη, κατάψυξη ή κελάρι κρασιών και σύγχρονο -αλλά διαχρονικό- αρθρωτό σχεδιασμό που εναρμονίζεται ανεμπόδιστα με οποιονδήποτε χώρο. Απλές γραμμές, φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας και χαρακτηριστικά που προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή άνεση και βελτιστοποιούν την αποθήκευση τροφίμων και φαγητού: το ψυγείο Bespoke Infinite Line προσθέτει στις κουζίνες των χρηστών του αξία που διαρκεί. [caption id="attachment_93830" align="alignnone" width="900"] Copyright © 2010-2023 Samsung[/caption] «Κάθε επέκταση της σειράς Bespoke, προσφέρει τη χαρά της εμπειρίας εξατομίκευσης σε ακόμη περισσότερους χρήστες. Συνδυάζοντας υλικά υψηλής ποιότητας και αρθρωτό σχεδιασμό, το ψυγείο Bespoke Infinite Line δίνει άλλη διάσταση στην εξατομίκευση Bespoke σε ένα premium ψυγείο, δημιουργώντας το απόλυτο μείγμα στυλ και απόδοσης», λέει ο Junhwa Lee, EVP και Επικεφαλής Customer Experience Team του Τμήματος Digital Appliances Business στη Samsung Electronics.
  Διαχρονικός σχεδιασμός που αναβαθμίζει την κάθε κουζίνα
  Με διαχρονική αισθητική που αντικατοπτρίζει τις τελευταίες τάσεις, το ψυγείο Bespoke Infinite Line είναι φτιαγμένο για να έχει διάρκεια. Η νέα αισθητική που είναι επίσης γνωστή ως «Infinite Design» διακρίνεται για την αρμονική της εμφάνιση, τα ανθεκτικά της υλικά, το premium φινίρισμα και τα κομψά της σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Ως μέρος των ψυγείων Bespoke, το ψυγείο Bespoke Infinite Line χαρακτηρίζεται, φυσικά, από τον αρθρωτό σχεδιασμό και είναι φτιαγμένο από υλικά υψηλής ποιότητας τα οποία μπορούν να εξατομικευτούν και να συνδυαστούν για να καλύψουν τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Το Infinite Design ενισχύει την ευελιξία, καθώς εξασφαλίζει ότι το στυλ του ψυγείου θα παραμείνει αναλλοίωτο, ανεξάρτητα από το πώς αλλάζει ο τρόπος ζωής των χρηστών. Χάρη στην απλότητα των γραμμών του, τη λεία του επιφάνεια, το διαχρονικό γκρεζ φινίρισμα και το χρυσοχάλκινο πλαίσιο, το ψυγείο Bespoke Infinite Line έχει εντυπωσιακή εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Το εξωτερικό του ψυγείου είναι φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας αλουμίνιο, ακόμα πιο ανθεκτικό στα βαθουλώματα και τις γρατζουνιές που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό σημαδιών και λεκέδων. Το εσωτερικό του είναι λαμπερό και ραφιναρισμένο χάρη στο Metal Cooling και το Tunnel Lighting – δύο χαρακτηριστικά που αποτελούν την επιτομή της κομψής ισορροπίας μορφής και λειτουργικότητας του ψυγείου. Το Black Metal Cooling εφαρμόζεται στο εσωτερικό τοίχωμα και στην πόρτα, όχι μόνο για να δημιουργήσει μια αίσθηση βάθους για ξεκάθαρη premium εμφάνιση, αλλά και για να συμβάλει και στη διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων για περισσότερο καιρό, καθώς αντισταθμίζει γρήγορα την απώλεια θερμότητας. Ο φωτισμός Tunnel Lighting στο πλαίσιο και τα ράφια ενισχύει την αισθητική της συσκευής, καθώς προσφέρει στους χρήστες καθαρή εικόνα σε κάθε γωνιά του ψυγείου τους. Το εσωτερικό του ψυγείου δεν είναι απλά εντυπωσιακό· είναι και ευρύχωρο. Το ψυγείο και ο καταψύκτης διαθέτουν συνδυασμένη χωρητικότητα 805 λίτρων, ενώ το κελάρι κρασιών προσφέρει χώρο για την αποθήκευση έως και 101 φιαλών.
  Ακόμα περισσότερη άνεση στην κουζίνα
  Η Samsung, για να προσφέρει μια εμπειρία που εναρμονίζεται ακόμα περισσότερο με το πώς χρησιμοποιούσαν έως τώρα το ψυγείο τους οι χρήστες, συνδυάζει τις παρακάτω τεχνολογίες για άμεση πρόσβαση σε τρόφιμα και αναψυκτικά για μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Χάρη στο νέο Αυτόματο Άνοιγμα Πόρτας, η πόρτα διαθέτει αισθητήρα στο πλάι που επιτρέπει το άνοιγμα της πόρτας με ένα απλό άγγιγμα. Το χαρακτηριστικό αυτό προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο ψυγείο ακόμα και σε στιγμές που τα χέρια τους είναι γεμάτα τρόφιμα ή λερωμένα από το μαγείρεμα. Χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα της πόρτας, το χερούλι δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο, ενώ η μοντέρνα απλότητα της εμφάνισης της συσκευής αντικατοπτρίζει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για σχεδιασμό χωρίς περιττά στοιχεία. [caption id="attachment_93831" align="alignnone" width="900"] Copyright © 2010-2023 Samsung[/caption] Διαθέτει κανάτα χωρίς BPA που γεμίζει αυτόματα και είναι κατάλληλη για το πλυντήριο πιάτων, για εύκολη και μόνιμη πρόσβαση σε δροσερό φιλτραρισμένο νερό. Η κανάτα περιέχει επίσης ενσωματωμένο σουρωτήρι που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν γευστικά, αρωματισμένα ροφήματα, προσθέτοντας όποια φρούτα και βότανα επιθυμούν. Ταυτόχρονα, η λειτουργία του διπλού αυτόματου παροχέα πάγου εξασφαλίζει ότι οι χρήστες έχουν πάντα άφθονο πάγο, προσφέροντας την επιλογή του πάγου σφαιρικού σχήματος για το ουίσκι, ή του πάγου σε σχήμα κύβου.
  Ευέλικτη ψύξη για βέλτιστη φρεσκάδα
  Οι ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης του ψυγείου Bespoke Infinite Line επιτρέπουν την ταυτόχρονη αποθήκευση διαφορετικών τροφίμων στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, διατηρώντας όλα τα τρόφιμα γευστικά και φρέσκα. Το Flex Pantry είναι ένα ανεξάρτητα ελεγχόμενο συρτάρι του οποίου η θερμοκρασία μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σύμφωνα με τις διαφορετικές προκαθορισμένες θερμοκρασίες με σκοπό να προσαρμοστεί στις καθημερινές ανάγκες των χρηστών. Οι δύο ενσωματωμένες λειτουργίες θερμοκρασίας είναι ιδανικές για την αποθήκευση ευρέος φάσματος συστατικών υψηλής ποιότητας, από κρέας και ψάρι μέχρι φρούτα και λαχανικά, διατηρώντας τις φυσικές γεύσεις και υφές τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η Τριπλή Ζώνη Θερμοκρασίας του κελαριού κρασιών προσφέρει το ίδιο επίπεδο βέλτιστης φρεσκάδας και στην αποθήκευση κρασιού. Με τρεις ξεχωριστές κλιματικές ζώνες και ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας, επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύσουν διαφορετικές φιάλες κρασιού ταυτόχρονα, υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, προσφέροντας την απόλυτη συντήρηση του κρασιού. Η γυάλινη πόρτα UV Protect διαθέτει τριπλό τζάμι με προστασία από τις ακτίνες UV. Το προστατεύει από τις μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας, ώστε η εσωτερική θερμοκρασία να παραμένει σταθερή, και το προστατεύει από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες UV. [caption id="attachment_93829" align="alignnone" width="900"] Copyright © 2010-2023 Samsung[/caption]
  Απρόσκοπτη ενσωμάτωση SmartThings
  Η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα του ψυγείου κάνει τη χρήση του παιχνιδάκι, απλοποιώντας τα πάντα, από την αποθήκευση κρασιού μέχρι τη διαχείριση της χρήσης ενέργειας. Η υποστήριξη της λειτουργίας Sommelier at Home μέσω της εφαρμογής SmartThings προσφέρει στους χρήστες μια πιο πλούσια και πιο γευστική εμπειρία φαγητού. Στο πλαίσιο της εφαρμογής SmartThings, η λειτουργία Sommelier at Home απαλλάσσει από την ανάγκη του τρόπου αποθήκευσης κρασιού, καθώς αναλύει τις ετικέτες κρασιού και προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τις βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης. Και σε συνδυασμό με τη λειτουργία SmartThings Cooking, η υπηρεσία προτείνει τον τέλειο συνδυασμό φαγητού και κρασιού, ακριβώς όπως ένας πραγματικός σομελιέ. Η υποστήριξη SmartThings Energy επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση και διαχείριση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας του ψυγείου και προσφέρει συμβουλές για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και για την εξοικονόμηση κόστους. Η λειτουργία AI Energy Mode ανεβάζει την αποδοτικότητα στο επόμενο επίπεδο, αναλύοντας τα μοτίβα χρήσης και άλλους παράγοντες και βελτιστοποιώντας τις ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bespoke Infinite Line Refrigerator, επισκεφτείτε τη διεύθυνση Samsung.com. Παρακολουθήστε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου για ακόμα περισσότερα τεχνολογικά νέα και εξελίξεις από την CES 2023 και την αποστολή μας στο Λας Βέγκας! Με πληροφορίες από το επίσημο Δελτίο Τύπου της Samsung Greece.