Το Realme C11 έχει Helio G35 και μπαταρία 5000mAh

    Μία από τις πρώτες συσκευές που ενσωματώνουν το chipset Helio G35 της MediaTek είναι το Realme C11. Το Realme C11 διαθέτει οθόνη HD+ με διαγώνιο 6,5 ιντσών, η οποία διαθέτει μία εγκοπή τύπου…

    Μία από τις πρώτες συσκευές που ενσωματώνουν το chipset Helio G35 της MediaTek είναι το Realme C11. Το Realme C11 διαθέτει οθόνη HD+ με διαγώνιο 6,5 ιντσών, η οποία διαθέτει μία εγκοπή τύπου «σταγόνα» για τις ανάγκες της εμπρόσθιας κάμερας. Η τελευταία είναι ευρυγώνια (77,9°) και βασίζεται σε αισθητήρα 5MP (f:/.2.4). Στην «πλάτη» της συσκευής -με τον πρωτότυπο «γεωμετρικό» σχεδιασμό (Geometric Art Design) και το dual-texture φινίρισμα που ευνοεί το κράτημα- υπάρχουν δύο κάμερες. Η κύρια βασίζεται σε αισθητήρα 13MP και διαθέτει φακό με 5 οπτικά στοιχεία και διάφραγμα f:/2.2. Η δεύτερη κάμερα αναλαμβάνει τον ρόλο του αισθητήρα βάθους για την εφαρμογή εφέ με «ανεστίαστο φόντο» (τύπου bokeh). Φυσικά δεν απουσιάζει η «Τεχνητή Νοημοσύνη» για την βελτιστοποίηση των φωτογραφιών.

    Το dual-camera setup υποστηρίζει διάφορες λειτουργίες, όπως AI Beauty, Portrait, Timelapse και Slo-Mo ενώ δεν απουσιάζει λειτουργία ειδικά για νυχτερινές λήψεις (NightScape). Υποστηρίζεται λήψη βίντεο 1080p με 30 καρέ το δευτερόλεπτο.

    Το MediaTek Helio G35 που αποτελεί την «καρδιά» του νέου Realme C11 ενσωματώνει οκτώ πυρήνες Cortex-A53 με συχνότητα λειτουργίας 2,3GHz και την GPU της Imagination Technologies, PowerVR GE8320 που έχει συχνότητα λειτουργίας 680MHz. Η συσκευή διαθέτει 2GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (με τη χρήση μνήμης microSD που έχει την δική της αποκλειστική υποδοχή παρόλο που η συσκευή είναι dual SIM).

    Το Realme C11 υποστηρίζει επίσης WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 5.0, GPS και microUSB για την σύνδεση του με υπολογιστή και την φόρτιση του. Η μπαταρία των 5000mAh σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία επαρκεί για 12,1 ώρες παιχνιδιού και 21,6 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Το Realme C11 θα κυκλοφορήσει σε Mint Green και Pepper Grey.