Προϊόντα εκτύπωσης και σάρωσης της Epson βραβεύονται με iF Design Award 2024

  Η Epson ανακοίνωσε ότι προϊόντα σάρωσης και εκτύπωσης της διακρίθηκαν με iF Design Award 2024.

  If Design Awards 2024 Epson

  Η Epson ανακοίνωσε ότι προϊόντα σάρωσης και εκτύπωσης της διακρίθηκαν με iF Design Award 2024, ενός από τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία σχεδίασης προϊόντος παγκοσμίως. 

  IF Design Awards

  Τα iF Design Awards διοργανώνονται από την iF International Forum Design GmbH, στο Ανόβερο, και επικεντρώνονται στον καινοτόμο σχεδιασμό βιομηχανικών προϊόντων από το 1954. Σήμερα αναγνωρίζονται παγκοσμίως ανάμεσα στα πλέον αναγνωρισμένα βραβεία σχεδιασμού προϊόντος, τιμώντας μόνο τα σχέδια που έχουν εκπληρώσει ορισμένα κριτήρια επιλογής. Τα κριτήρια ποικίλλουν από την εξέταση της πρακτικότητας και της κατασκευής έως την καινοτομία, τη βιωσιμότητα, τη λειτουργικότητα, τη χρηστικότητα, την ασφάλεια, την αισθητική και τον ενιαίο σχεδιασμό. Φέτος, υπήρξαν περίπου 10.800 συμμετοχές από 72 χώρες και περιοχές. Η αξιολόγηση έγινε από μια επιτροπή 132 ειδικών

   

  Εκτυπωτές Ενδυμάτων: SureColor SC-F2200 Series

   

  Αυτοί οι εκτυπωτές ενδυμάτων μπορούν να εκτυπώνουν απευθείας σε μπλουζάκια και άλλα ρούχα. Ο συμπαγής σχεδιασμός αυτών των εκτυπωτών καθιστά εύκολη την εγκατάσταση, την επέκταση και τη μεταφορά τους. Η Epson άλλαξε επίσης τον σχεδιασμό της μονάδας λειτουργίας για να λύσει το πρόβλημα των μπλουζών που ήταν δύσκολο να τοποθετηθούν στο προηγούμενο μοντέλο. Η παραγωγικότητα έχει επίσης βελτιωθεί με το νέο μοντέλο να είναι πιο εύκολο στη λειτουργία. Η Epson ελπίζει ότι το προϊόν συμβάλλει στην ψηφιοποίηση της βιομηχανίας εκτύπωσης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. 

   

  SureColor SC-F2200 Series
  Epson SureColor SC-F2200

   

  Σαρωτές εγγράφων: DS-C480W και DS-C420W Series

   

  Αυτοί οι συμπαγείς επιτραπέζιοι σαρωτές βοηθούν στην εξοικονόμηση χώρου. Η κάθετη διάταξη τροφοδοσίας χαρτιού με στροφή U, η μετωπική λειτουργία και η πεπλατυσμένη πλάτη επιτυγχάνουν εξοικονόμηση χώρου, γεγονός που συμβάλλει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου ο χρήστης μπορεί να εργάζεται άνετα και ομαλά.

   

  ES-C320W/ DS-C330/ ES-C380W/ DS-C490
  Epson ES-C320W, DS-C330 και ES-C380W, DS-C490