Plaisio @ MWC 2022 | Το HONOR Magic4 Pro έρχεται Ευρώπη!

    Συνεχίζοντας την περαιτέρω επέκτασή της στην αγορά, η HONOR ανακοίνωσε πριν λίγο στη Βαρκελώνη το κορυφαίο της smartphone, το Magic 4 Pro το οποίο όπως μαθαίνουμε θα είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς…

    HONORM4P-Main
    Συνεχίζοντας την περαιτέρω επέκτασή της στην αγορά, η HONOR ανακοίνωσε πριν λίγο στη Βαρκελώνη το κορυφαίο της smartphone, το Magic 4 Pro το οποίο όπως μαθαίνουμε θα είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς που θα δούμε στην Ελλάδα!
    Όπως και ο προκάτοχός του έτσι και το νέο μοντέλο έρχεται με ξεχωριστή LTPO οθόνη η οποία ξεχωρίζει για τη συμμετρική σχεδίαση με τετραγωνισμένη καμπύλη και στις 4 πλευρές της. Με διαστάσεις 6,81 ιντσών, η οθόνη του HONOR Magic 4 Pro υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης από 1 έως 120Hz καθώς και 100% DCI-P3 για πιο ευκρινή και πιο αληθινά χρώματα. Η συσκευή μάλιστα μπορεί να μετατρέπει σε πραγματικό χρόνο περιεχόμενο SDR σε HDR, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε smartphone. [gallery columns="2" ids="77898,77897"] Στο εσωτερικό υπάρχει η ενσωμάτωση του Snapdragon 8 Gen 1 chipset της Qualcomm για κορυφαίες επιδόσεις αλλά και με υποστήριξη σύνδεσης με 5G δίκτυα, με την HONOR να συνεχίζει την έμφαση στις επιδόσεις των συσκευών της με τα απαιτητικά mobile παιχνίδια. Το κεντρικό σύστημα καμερών ξεχωρίζει αρχικά με τον κυκλικό σχεδιασμό του ο οποίος καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πίσω επιφάνειας. Ο βασικός αισθητήρας έχει ανάλυση 50MP (1/1,56") και συνοδεύεται από ένα δεύτερο αισθητήρα και πάλι στα 50MP με δυνατότητα υπερευρυγώνιων λήψεων στις 122o. Τέλος, υπάρχει και ο περισκοπικός τηλεφακός των 64M για λήψεις με μεγάλη λεπτομέρεια και με την τεχνολογία Ultra-Fusion που επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας ακόμα και όταν αυτή πραγματοποιείται από απόσταση. Ο ίδιος αισθητήρας είναι υπεύθυνος για οπτικό zoom 3,5x και ψηφιακού στα 100x. [caption id="attachment_77896" align="alignnone" width="1200"] HONOR @ MWC Barcelona 2022, ©2022 Plaisio Computers[/caption] Από τις τεχνολογίες που βλέπουμε για πρώτη φορά στο Magic 4 Pro είναι η δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 4K (10-bit Log) και στα 60fps ενώ η εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση των 100W φορτίζει πλήρως τη συσκευή σε 30 λεπτά. και το 50% σε 15, με το φορτιστή να περιλαμβάνεται μάλιστα μέσα στη συσκευασία. Πιο γρήγορος είναι και ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος, ο οποίος είναι ενσωματωμένος στην οθόνη και είναι ο 3D Sonic Sensor Gen 2 της Qualcomm, με 77% μεγαλύτερο χώρο ανάγνωσης και 40% μεγαλύτερη ταχύτητα σε σύγκριση με άλλες υλοποιήσεις. Το HONOR Magic 4 Pro είναι αδιάβροχο, και τρέχει Android 12, στην κορυφή του οποίου υπάρχει το MagicUI 6.0, του γραφικού περιβάλλοντος της εταιρείας. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας μέσα στο 2ο τρίμηνο του έτους.
    Παρακολουθήστε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου για ακόμα περισσότερα τεχνολογικά νέα και εξελίξεις από την MWC Barcelona 2022 και την αποστολή μας στην Βαρκελώνη!