Plaisio @ IFA 2022 | Είδαμε από κοντά τη μεγαλύτερη OLED TV του κόσμου!

    Διαθέσιμη στις παγκόσμιες αγορές θα είναι σύντομα η μεγαλύτερη OLED TV του κόσμου - η νέα LG OLED evo Gallery Edition (97G2) - και εμείς την είδαμε πρώτοι στην IFA 2022! Η LG OLED evo Gallery…

    LG-OLEDTV-97G2-2
    Διαθέσιμη στις παγκόσμιες αγορές θα είναι σύντομα η μεγαλύτερη OLED TV του κόσμου - η νέα LG OLED evo Gallery Edition (97G2) - και εμείς την είδαμε πρώτοι στην IFA 2022!
    Η LG OLED evo Gallery Edition* (97G2) ενσωματώνει ένα εντυπωσιακό πάνελ 97 ιντσών, το οποίο αξιοποιεί την αυτοφωτιζόμενη τεχνολογία OLED της LG για να προσφέρει καθηλωτικές εμπειρίες θέασης σε μεγάλη κλίμακα. Αυτό σημαίνει ότι η γκάμα τηλεοράσεων OLED της εταιρείας (σε ό,τι αφορά το έτος που διανύουμε) διαθέτει πλέον επιλογές από 42 έως και 97 ίντσες. [caption id="attachment_87661" align="alignnone" width="900"] ©2022 Plaisio Computers[/caption] Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, οι OLED TVs χρησιμοποιούν αυτοφωτιζόμενα εικονοστοιχεία (pixels) τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν μεμονωμένα και να αναπαράγουν τέλειο μαύρο, ρεαλιστικά χρώματα και άπειρη αντίθεση. Χωρίς οπίσθιο φωτισμό, η OLED επιτρέπει τη δημιουργία ιδιαίτερων συσκευών όπως π.χ. εύκαμπτες τηλεοράσεις ή τηλεοράσεις με δυνατότητα περιστροφής. [caption id="attachment_87662" align="alignnone" width="900"] ©2022 Plaisio Computers[/caption] Ένα από τα... αστέρια της LG στην IFA 2022, η τηλεόραση LG OLED evo Gallery Edition 97 ιντσών διαθέτει την τεχνολογία OLED evo της εταιρείας, επεξεργαστή α9 Gen5 AI και προηγμένους αλγόριθμους εικόνας για να προσφέρει ζωντανές εικόνες και μια πραγματικά καθηλωτική, κινηματογραφική εμπειρία θέασης. Παράλληλα, ακολουθεί τη σχεδίαση Flush Wall Mount των της LG Gallery TVs, προσφέροντας μια απρόσκοπτη, ολοκληρωμένη εμφάνιση που θα αναδείξει αμέσως την πολυτελή οικιακή κινηματογραφική αίθουσα.
    Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερη IFA 2022, επισκεφθείτε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου!
    Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για βασικές αγορές θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.