Plaisio @ Computex 2024 | Νέα σειρά φορητών υπολογιστών Zenbook S με δυνατότητες Copilot+ AI

    Η σειρά Zenbook επεκτείνεται με ισχυρότερα και ακόμα πιο λεπτά μοντέλα -με πάχος μόλις 1 εκ.- που εκπλήσσουν με την ποιότητα κατασκευής τους.

    ASUS Zenbook S

    Η ASUS διακρίνει τους φορητούς υπολογιστές σε τρεις βασικές σειρές, την consumer/ lifestyle σειρά Vivobook, την premium/ all-metal σειρά Zenbook και την prosumer/ creator-focused σειρά ProArt.

     

    Η σειρά Zenbook αποτελείται επί του παρόντος από τα μοντέλα Zenbook 14 με επεξεργαστές AMD Ryzen™ 8000 Series και Intel® CoreUltra 9, τα μοντέλα Zenbook 15 με επεξεργαστές AMD Ryzen™ 7000 Series και τα εκπληκτικά Zenbook DUO με τη διπλή οθόνη που εφοδιάζονται με επεξεργαστές Intel® CoreUltra 9.

     

    Τι νέο είδαμε στην έκθεση Computex 2024 από τη νέα αυτή σειρά; Την ολοκαίνουρια σειρά Zenbook S που απαρτίζεται από τα μοντέλα Zenbook 13 με εκπληκτικά κομψή και λεπτή κατασκευή, με πάχος μόλις 10 χιλιοστών που βασίζονται σε επεξεργαστές Intel® CoreUltra 7, τα ολοκαίνουρια Zenbook S 14 που εξοπλίζονται με τους επίσης ολοκαίνουριους, τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Intel® CoreUltra που θα κυκλοφορήσουν στο προσεχές μέλλον και τα μοντέλα Zenbook S 16 με 16” οθόνη που ενσωματώνει νέους επεξεργαστές AMD Ryzen™ ΑΙ με 45+ TOPS απόδοση AI.

     

    ZENBOOK S
    ©2024 Plaisio Computers

     

    Zenbook S 16

    Αν και διαθέτει μεγάλη οθόνη 16”, το Zenbook S 16 διατηρεί μία εξαιρετικά κομψή σχεδίαση καταφέρνοντας να βρίσκεται κοντά στα επίπεδα φορητότητας του μοντέλου 13” με το πάχος του να μην ξεπερνά τα 11 χιλ. και το βάρος του να μην ξεπερνά το 1,5 κιλό.  

     

    Το Zenbook S 16 διαθέτει μία εντυπωσιακή οθόνη αφής 3Κ 120 Hz Lumina OLED οθόνη με 100% υποστήριξη του χρωματοχώρου DCI-P3, υποστήριξη VESA HDR και Dolby Vision® για μία εξαιρετική οπτική εμπειρία που συμπληρώνεται από έξι ηχεία Dolby Atmos® που προέρχονται από την harman/kardon®.

     

    ZENBOOK S
    ©2024 Plaisio Computers

     

    Ο επεξεργαστής AMD Ryzen™ ΑΙ ψύχεται από ένα αθόρυβο σύστημα ψύξης (Quiet Ambient Cooling) με 3.522 σε αριθμό οπές εξαερισμού που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του σασί. Ο υπολογιστής είναι διαθέσιμος με μπαταρία έως 78Whr, έχει Touchpad Smart Gesture και εξαιρετικής αίσθησης πληκτρολόγιο με Windows Copilot πλήκτρο για εμπειρίες AI.

     

    ZENBOOK S
    ©2024 Plaisio Computers

     

    Τα μοντέλα Zenbook S 14 και Zenbook S 16 είναι κατασκευασμένα από κεραμικά υλικά και αλουμίνιο με την εταιρεία να ονομάζει αυτό το «κράμα» Ceraluminum. Με ματ φινίρισμα, εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή που διαρκεί και προστασία από σκουριά, το Ceraluminum αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε πολλές κατασκευές της ASUS όσο περνά ο καιρός. Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το Ceraluminum™ σε δύο χρωματισμούς, Zumaia Gray και Scandiinavian White.

     

    ZENBOOK S
    ©2024 Plaisio Computers