Plaisio @ Computex 2024 | Η Sharkoon παρουσίασε νέα κουτιά και περιφερειακά με… πραγματικό ξύλο

    Το ξύλο λειτουργεί ως νότα φρεσκάδας στα νέα κουτιά και περιφερειακά που παρουσίασε η Sharkoon στην έκθεση Computex 2024.

    ELITE SHARK CA500

    Εντυπωσιακή χαρακτηρίζεται η παρουσία της Sharkoon στην έκθεση Computex 2024 καθώς στο περίπτερο της υπήρχαν αρκετά νέα -και παλαιότερα- κουτιά υπολογιστών.

    Το πλέον εντυπωσιακό ήταν το REBEL C70 RGB, που αν και βεβαίως είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί (tempered glass) διαθέτει στην πρόσοψη πραγματικό ξύλο να «τρέχει» κατά μήκος της πρόσοψης, χαρακτηριστικό που του δίνει… σκανδιναβικό στυλ. Στο εσωτερικό υπάρχουν τέσσερις προεγκατεστημένοι ανεμιστήρες RGB αν και συνολικά μπορεί να δεχτεί έως και έντεκα. Επιπλέον, επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση -υπάρχουν αποσπώμενα πλαίσια- έως και τριών μεγάλων ψυγείων υδρόψυξης. 

     

    REBEL C70 RGB
    ©2024 Plaisio Computers

     

    Το ELITE SHARK CA500 είναι τύπου mid-tower με σχεδιασμό «fish-tank» (απουσιάζει ένας από τους δύο πυλώνες στην πρόσοψη που είναι καλυμμένη από γυαλί όπως και το γειτονικό πλαϊνό) και δέχεται μητρικές ATX ενώ διαθέτει δύο διαμερίσματα για την απομόνωση του τροφοδοτικού, των αποθηκευτικών μονάδων και των σκληρών δίσκων καθώς και των καλωδίων.

     

    REBEL C60 RGB

     

    Η μικρότερη έκδοση του ELITE SHARK CA500 «ακούει» στο όνομα ELITE SHARK CM100 και έχει ακριβώς όμοια σχεδίαση. Και στις δύο περιπτώσεις παρέχεται υποστήριξη για μητρικές με «backside connectivity» (BSC) όπως είναι οι μητρικές BTF της ASUS, οι Stealth της GIGABYTE και οι Project Zero της MSI.

     

    AK6 RGB
    ©2024 Plaisio Computers

     

    Στο περίπτερο της Sharkoon υπήρχαν επίσης και τα κουτιά REBEL C60 RGB (γυάλινη πρόσοψη και πλαϊνό, δύο διαμερίσματα, τέσσερις προεγκατεστημένοι ανεμιστήρες 140 mm ARGB), REBEL C80 RGB, MK6 RGB, AK5 RGB και AK6 RGB

     

    ), REBEL C80 RGB
    ©2024 Plaisio Computers

     

    Στο περίπτερο της εταιρείας επίσης υπήρχαν τα μηχανικά πληκτρολόγια SGK50 S2, S3 και S4 σε τρία μεγέθη (96%, 75% και 60% ενός κανονικού πλήρους πληκτρολογίου αντίστοιχα) και στηρίγματα καρπών από πραγματικό ξύλο που ταιριάζουν τέλεια με το κουτί REBEL C70 RGB και ένα «setup» με σκανδιναβική αισθητική που είναι «ζεστή» τόσο σε αίσθηση όσο και σε εικόνα.

     

    SGK50 S2
    ©2024 Plaisio Computers