Plaisio @ CES 2023 | ASUS ExpertBook B9 OLED: Κορυφαία οθόνη, κορυφαία αντοχή!

    Στα επαγγελματικά φορητά συστήματα δύσκολα βλέπουμε φαντεζί χαρακτηριστικά, ίσως διότι μπορούν να κάνουν το σύνολο πιο εύθραυστο. Για το ASUS ExpertBook B9 OLED δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού συνδυάζει…

    ASUSB9-CES23-Main
    Στα επαγγελματικά φορητά συστήματα δύσκολα βλέπουμε φαντεζί χαρακτηριστικά, ίσως διότι μπορούν να κάνουν το σύνολο πιο εύθραυστο. Για το ASUS ExpertBook B9 OLED δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού συνδυάζει μια εκπληκτική οθόνη OLED μαζί με κορυφαία αντοχή!
    Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια οθόνη 16 ιντσών με πάνελ τύπου OLED, με ανάλυση QHD και λόγο 16:10, ώστε να απλώνεται οριζόντια και να φιλοξενεί κάθε είδους περιεχόμενο που μπορεί να χρειαστεί σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Η ποιότητα χρώματος και το βάθος στα μαύρα καθιστούν την οθόνη ως μια εκ των κορυφαίων στην κατηγορία, καθώς μόλις πριν λίγο καιρό άρχισαν να εμφανίζονται φορητά συστήματα με οθόνες OLED και αυτά, σίγουρα, δεν ανήκαν στην επαγγελματική κατηγορία. [caption id="attachment_94224" align="alignnone" width="900"] © 2023 Plaisio Computers[/caption] Σε ό,τι αφορά τον τομέα της ασφάλειας, ο χρήστης έχει την επιλογή να εισέρχεται στον λογαριασμό του χρησιμοποιώντας είτε τον παραδοσιακό τρόπο ξεκλειδώματος (δηλαδή με κωδικό) είτε κάνοντας χρήση τεχνολογίας NFC ή δακτυλικού αποτυπώματος. Ακόμη, η Full HD κάμερα που βρίσκεται μπροστά, διαθέτει φυσικό κλείστρο για να καλύπτεται πλήρως όταν δεν βρίσκεται σε χρήση. Όταν χρησιμοποιείται, προσφέρει καθαρή εικόνα και μαζί με τα τρία μικρόφωνα που την συνοδεύουν, αλλά και τα ηχεία που ρυθμίστηκαν από την Harman/Kardon, μια συνολικά άψογη εμπειρία βιντεοκλήσεων και διασκέψεων. Επιπλέον, η πλατφόρμα Intel vPro® είναι ενσωματωμένη στο σύστημα, ώστε να παρέχεται πολυεπίπεδη προστασία μαζί με ελευθερία για το τμήμα IT της εταιρείας, πράγματα που ένα συμβατικό φορητό σύστημα δεν παρέχει. Επίσης, έρχεται με Windows 11 Pro for Business για να ενισχύει περαιτέρω τις δυνάμεις του στον συγκεκριμένο τομέα. [caption id="attachment_94223" align="alignnone" width="900"] © 2023 Plaisio Computers[/caption] Για προστασία σε φυσικό επίπεδο, συνοδεύεται από πιστοποίηση US MIL-STD-810H, άρα και με δυσεύρετη αντοχή για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Συγκεκριμένα, έχει περάσει με επιτυχία πάνω από δύο... ντουζίνες δοκιμών, συνεχίζοντας να λειτουργεί παρά τους κραδασμούς, τις δονήσεις, τη σκόνη και την έκθεση σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες - μεταξύ πολλών άλλων δοκιμών στις οποίες υποβλήθηκε. Με μεγάλο touchpad (κατά 26.8% μεγαλύτερο, σε σύγκριση με του προηγούμενου μοντέλου), άνετο πληκτρολόγιο και ένα σύνολο τεχνολογιών που εγγυώνται άρτιες επιδόσεις, είναι σίγουρα μια πρόταση που θα τραβήξει τα βλέμματα όσων αναζητούν ένα επαγγελματικό φορητό. Το ASUS ExpertBook B9 OLED θα κυκλοφορήσει το 2023, ωστόσο εκκρεμούν οι λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία διαθεσιμότητας και το κόστος του. Παρακολουθήστε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου για ακόμα περισσότερα τεχνολογικά νέα και εξελίξεις από την CES 2023 και την αποστολή μας στο Λας Βέγκας!