Pixel Fold: Αποκαλυπτήρια για το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Google!

    Μέσω του λογαριασμού «Made by Google» στο Twitter, ο Αμερικανικός κολοσσός επιβεβαίωσε τον ερχομό του πολυσυζητημένου Pixel Fold. Ελάχιστες ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή του στο συνέδριο…

    Pixel-Fold-Main
    Μέσω του λογαριασμού «Made by Google» στο Twitter, ο Αμερικανικός κολοσσός επιβεβαίωσε τον ερχομό του πολυσυζητημένου Pixel Fold.
    Ελάχιστες ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή του στο συνέδριο Google I/O — το οποίο θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου στο αμφιθέατρο Shoreline — το πρώτο Pixel smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη παρουσιάστηκε σε όλο του το μεγαλείο, αποπνέοντας μια αίσθηση δημιουργικότητας και υψηλής αισθητικής. Σύμφωνα με τα όσα φαίνονται από πρόσφατες διαρροές, η εξωτερική οθόνη έχει διαγώνιο 5,8 ιντσών, ενώ η εσωτερική, αναδιπλούμενη οθόνη έχει διαγώνιο 7,6 ιντσών. Το κύριο φωτογραφικό σύστημα εντοπίζεται στο πίσω μέρος της συσκευής και δείχνει να αποτελείται από τρεις κάμερες/αισθητήρες, ενώ άλλη μία κάμερα βρίσκεται εσωτερικά, στο άνω τμήμα του πλαισίου της αναδιπλούμενης οθόνης. Σε ό,τι αφορά τον επεξεργαστή, το Pixel Fold θα τροφοδοτείται μάλλον από το semi-custom Tensor G2 SoC (5nm) της Google, το οποίο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Samsung Semiconductor. Η μπαταρία της συσκευής θα παρέχει αυτονομία 24 ωρών με κανονική χρήση, η οποία, χάρη στη λειτουργία Extreme Battery Saver, θα μπορεί να αγγίξει ακόμα και τις 72 ώρες. Υπομονή μέχρι τις 10 Μαΐου και το συνέδριο Google I/O, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχουμε περισσότερες αποκαλύψεις για το οικοσύστημα της εταιρείας.