Pixel 2 & Pixel 2 XL: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των δύο νέων ναυαρχίδων;

    Φουντώνουν οι φήμες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των δύο νέων ναυαρχίδων της Google, Pixel 2 και Pixel 2 XL, στην υλοποίηση των οποίων, όπως όλα δείχνουν, έχουν αναμειχθεί ενεργά οι…

    Pixel2

    Φουντώνουν οι φήμες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των δύο νέων ναυαρχίδων της Google, Pixel 2 και Pixel 2 XL, στην υλοποίηση των οποίων, όπως όλα δείχνουν, έχουν αναμειχθεί ενεργά οι κατασκευάστριες HTC και LG

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα XDA Developers, η σχεδίαση της μικρότερης εκ των δύο νέων συσκευών - με κωδικό όνομα “Walleye” - θα ακολουθήσει τις γραμμές του αρχικού Google Pixel, ενσωματώνοντας το Snapdragon 835 SoC, μία Full HD οθόνη 4.97 ιντσών, 4GB μνήμης RAM, 64GB εσωτ. αποθ. χώρου και στερεοφωνικά ηχεία, ωστόσο θα απουσιάζει η υποδοχή των ακουστικών (3.5 mm).

    Ανασχεδιασμένο και με μικρότερα bezels, το μεγαλύτερο “Taimen” (Pixel 2 XL) θα έρθει με OLED πάνελ 5.99 ιντσών (1440 x 2560 pixels) από την LG, Snapdragon 835 SoC χρονισμένο στα 2.45GHz, 4GB μνήμης RAM, 128GB εσωτ. αποθ. χώρου και κύρια κάμερα μονού αισθητήρα με dual LED flash. Η πλάτη του θα έχει φινίρισμα από μέταλλο και γυαλί, μόνο που το τελευταίο θα καταλαμβάνει μικρότερό εμβαδόν και δεν θα φιλοξενεί αισθητήρα δακτ. αποτυπωμάτων (σε αντίθεση με τον προκάτοχο του).

    Με διαφορετικό τρόπο περιγράφεται και η διαδικασία ανάγνωσης των δακτ. αποτυπωμάτων, καθώς στις ρυθμίσεις του Walleye αναφέρεται ως “Pixel Imprint” ενώ στις ρυθμίσεις του Taimen ως “Nexus Imprint” - ενισχύοντας την άποψη ότι το premium μοντέλο δουλεύεται από την LG.

    Δείξτε λίγη υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο και ας ελπίσουμε ότι οι διαρροές θα κατευνάσουν την περιέργεια μας, καθώς την ίδια χρονική περίοδο αναμένουμε και την παρουσίαση των νέων iPhone συσκευών.