Παγκόσμια Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας: Όσα χρειάζεσαι για... deliziosi γεύματα!

    Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ιταλικής κουζίνας στις 17 Ιανουαρίου, συγκεντρώσαμε για εσένα σκεύη και συσκευές που θα απογειώσουν το ταλέντο σου στη μαγειρική αυτή την ξεχωριστή ημέρα! Τι σου έρχεται…

    3407020
    Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ιταλικής κουζίνας στις 17 Ιανουαρίου, συγκεντρώσαμε για εσένα σκεύη και συσκευές που θα απογειώσουν το ταλέντο σου στη μαγειρική αυτή την ξεχωριστή ημέρα! Τι σου έρχεται πρώτο στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη… Ιταλία; Το Κολοσσαίο ή η pizza; Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία καλύτερα να αναζητήσεις κανένα virtual tour. Αν πάλι η απάντησή σου μοιάζει να έχει… μπόλικη παρμεζάνα, αφράτη ζύμη και λίγο βασιλικό για τη «φιγούρα», συνέχισε τη μελέτη του άρθρου γιατί σήμερα… γιορτάζουμε την Ιταλική Κουζίνα! Ας φάμε με… φινέτσα λοιπόν!

    Δε σου φτάνει, θέλεις κι άλλο! 

    Αυτός ο τρίφτης με ξύλινη λαβή, θα σε βοηθήσει να καλύψεις τις μακαρονάδες και τις homemade πίτσες σου, με ιταλικά τυριά που θα… λιώσουν κυριολεκτικά για χάρη σου! Βρες τον ΕΔΩ!

    As spicy as it gets!

    Δώσε πικάντικες νότες στις ιταλικές παρασκευές σου με τους μύλους άλεσης μπαχαρικών, που θα δώσουν μερικές extra πινελιές νοστιμιάς στο εμπνευσμένο πιάτο σου! Σε περιμένουν ΕΔΩ, αλλά και... ΕΔΩ!  

    Πιες κι ένα ποτήρι παραπάνω!

    Απόλαυσε αυθεντικό κρασί στο μπαλκόνι σου ή και στο… σαλόνι σου, ακούγοντας Ramazzoti, για να μπεις και πιο βαθιά στο ιταλικό πνεύμα! Σέρβιρε αυτό το Giant ποτήρι και… salute (ή «στην υγειά μας»)! Βρες το ΕΔΩ και γέμισέ το!

    Ιtalians… drink it better!

    Zήσ’ το αλά… ιταλικά! Η μέρα επιτάσσει ένα δυνατό espresso! Είτε μαζί με το πρωινό σου, για να «ανοίξει» το μάτι, είτε σαν τελείωμα ενός χορταστικού γεύματος. Βρες την κατάλληλη μηχανή espresso και απόλαυσε τον αγαπημένο σου καφέ σε μόλις λίγα λεπτά! Kάνε κλικ και δες προτάσεις που... ξεχειλίζουν καφεΐνη! Delonghi Καφετιέρα Espresso Χειροκίνητη EC685.W Ariete Καφετιέρα Espresso Χειροκίνητη 1313 Metal Smeg Καφετιέρα Espresso Χειροκίνητη ECF01CREU

    Προσοχή! Θα γίνει προέκταση του χεριού σου!

    Δεν είναι μια οποιαδήποτε κούπα. Είναι Η ΚΟΥΠΑ και θα σου κρατά συντροφιά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα σε περιμένει να τη γεμίσεις ξανά και ξανά όταν αδειάζει, για να τη βλέπεις πάντα… μισογεμάτη, με καφέ ή και τσάι! Eίναι ΕΔΩ για εσένα! Και τώρα που δε σου λείπει τίποτα, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Συγκέντρωσε αλεύρι, αλλαντικά, τυριά και ποτά και ζήσε τον ιταλικό σου μύθο στην κουζίνα. Το φαγητό άλλωστε, πάντα είχε τον τρόπο να μας φέρνει πιο κοντά με ανθρώπους και διαφορετικούς πολιτισμούς και αυτό δεν αλλάζει ακόμα και με social distancing! Α και μην ξεχνάς! Κάνε μας tag στη φωτογραφία με το πιάτο σου, για να γίνεις featured στο account μας! Tag us on Instagram!