Ολοκληρωμένη 360ᵒ εμπειρία ήχου από την LG με το νέο LG XBOOM RP4

  Το νέο XBOOM ηχείο RP4 της LG με το μοναδικό design του σε σχήμα κώνου, ήρθε για να ’γεμίσει’ τον χώρο σας με φυσικό, υψηλής ποιότητας ήχο 360ᵒ, προς κάθε κατεύθυνση ανεξάρτητα από το σημείο της…

  LG-XBOOM-RP4
  Το νέο XBOOM ηχείο RP4 της LG με το μοναδικό design του σε σχήμα κώνου, ήρθε για να ’γεμίσει’ τον χώρο σας με φυσικό, υψηλής ποιότητας ήχο 360ᵒ, προς κάθε κατεύθυνση ανεξάρτητα από το σημείο της τοποθέτησής του.   Η LG εφάρμοσε τη νέα της πατενταρισμένη τεχνολογία βέλτιστης δομής ανακλαστήρα, για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε παραμόρφωση κατά την απόδοση του ήχου, με αποτέλεσμα ο ήχος να διασπείρεται πιο μακριά στον εκάστοτε χώρο και προς κάθε κατεύθυνση. Το εξωτερικό περίβλημα του XBOOM RP4 κρύβει ένα tweeter titanium που αποδίδει καθαρά και λεπτομερή πρίμα, καθώς και ένα woofer από ίνες υάλου που δημιουργεί πλούσια και δυναμικά μπάσα, για εκπληκτικό ήχο. Το tweeter συμπιέζει τις υψηλές νότες και τις διοχετεύει δυναμικά σε κατεύθυνση 360 μοιρών. Το σταθερό διάφραγμα μπορεί να παράγει πιο καθαρό ήχο που δονείται 10.000 φορές το δευτερόλεπτο (10kHz). Το κατασκευασμένο από ελαφρύ υλικό 5,25 ιντσών woofer, παράγει δυναμικό μπάσο και πιο καθαρά φωνητικά.

  Παράλληλα, υπάρχουν διαθέσιμες τρεις λειτουργίες φωτισμού-λειτουργία περιβάλλοντος, φύσης, party-με 9 προεπιλογές εμπνευσμένες από την καθημερινή ζωή που περιλαμβάνουν διαφορετικά στυλ φωτισμού, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή. Οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή XBOOM για να προσαρμόσουν τον φωτισμό 360°, επιλέγοντας μέσα από 16,8 εκατομμύρια χρώματα που καθηλώνουν και ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη.

  Το LG XBOOM 360° RP4 σχεδιάστηκε για να προσδίδει στον χώρο σας ζεστασιά και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Η χειρολαβή από αλουμίνιο έχει σταθερό κράτημα, διευκολύνοντας τη φορητότητά του, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα ομορφαίνουν περισσότερο κάθε εσωτερικό χώρο, αποτελώντας μια όμορφη προσθήκη στο σπίτι. Επιπλέον, διαθέτει μια ενσωματωμένη μπαταρία διάρκειας 10 ωρών και ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητά του σε συνθήκες υγρασίας. Η LG δείχνει τη συνεχή δέσμευσή της να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα με τον σχεδιασμό προϊόντων από ανακυκλώσιμα υλικά, όπως στην περίπτωση του XBOOM RP4. Το συγκεκριμένο ηχείο έχει λάβει πιστοποιήσεις από την SGS Société Générale de Surveillance SA της Ελβετίας, την Underwriters Laboratories και από την Control Union Certifications.

  Tags