Νέο Realme Watch S με στρογγυλή οθόνη

    Τον περασμένο Μάϊο, η Realme παρουσίασε το Realme Watch και πρόσφατα ανακοίνωσε το Realme Watch S. Το βασικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το Watch S από το Watch είναι οι στρογγυλή κάσα και…

    Realme-Watch-S-3
    Τον περασμένο Μάϊο, η Realme παρουσίασε το Realme Watch και πρόσφατα ανακοίνωσε το Realme Watch S. Το βασικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το Watch S από το Watch είναι οι στρογγυλή κάσα και οθόνη, με τη δεύτερη να έχει διάμετρο 1,3 ιντσών και να υποστηρίζει ανάλυση 360 x 360 pixels. Χάρη στην ύπαρξη ενός αισθητήρα, η φωτεινότητα της οθόνης ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν στον περιβάλλοντα χώρο. Η οθόνη επίσης προστατεύεται από Gorilla Glass και υποστηρίζει βεβαίως δυνατότητες εξατομίκευσης, καθώς στο επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες περισσότερες από 100 προσόψεις (watch faces).

    Η κάσα του Realme Watch είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου και διαθέτει δύο κουμπιά στη δεξιά πλευρά ενώ το λουράκι, που αρχικά θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα (Μπλε, Πορτοκαλί, Μαύρο και Πράσινο) είναι κατασκευασμένο από πλαστικό (Liquid Silicone).

    Όπως και στη περίπτωση του Realme Watch, το νέο Watch S διαθέτει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών (PPG Heart Rate Sensor) καθώς και αισθητήρα SP02 για την εκτίμηση και παρακολούθηση του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα. Η συσκευή επίσης υποστηρίζει 16 λειτουργίες σπορ, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και δύο νέες, το στατικό ποδήλατο και η κωπηλατικό μηχάνημα. Όσον αφορά στις υπόλοιπες δυνατότητες του smartwatch, υποστηρίζονται παρακολούθηση ύπνου, έξυπνες ειδοποιήσεις (π.χ. για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, από εφαρμογές κ.ά.), έλεγχος αναπαραγωγής μουσικής ή έλεγχος κάμερας (του κινητού) κ.ά. Επίσης είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68 και διαθέτει μπαταρία 390mAh, με την κατασκευάστρια εταιρεία να υποστηρίζει ότι επαρκεί για 15 ημέρες χρήσης.